martes, 9 de marzo de 2010

Cicle Biodiversitat. Què és i com l'afecta el canvi global? Biodiversitat i canvi global

Cicle Biodiversitat. Què és i com l'afecta el canvi global

 

Conferència

Biodiversitat i canvi global
Diversos factors d'origen antropogènic, en particular la destrucció d'hàbitats i la sobreexplotació, estan provocant ritmes d'extinció d'espècies anormalment alts. Més enllà d'aquests factors locals, cal considerar també l'efecte del canvi climàtic, que amenaça reduir la biodiversitat a escala global, especialment la d'aquelles espècies microendèmiques que tenen una capacitat migratòria reduïda. 

 

Conferència a càrrec de Xavier Bellés, entomòleg, professor d'investigació del CSIC, director de l'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF) i membre del Laboratorio Internacional de Cambio Global (CSIC-PUC). La seua dedicació a l'estudi del món dels insectes l'ha portat a interessar-se per molts aspectes diferents, des de la recerca altament especialitzada en evolució de la metamorfosi, fins a temes de divulgació de la ciència i d'història de la zoologia. 

 

dia: 10/03/2010

hora: 19.30 h

lloc: OCTUBRE CENTRE DE CULTURA CONTEMPORÀNIA

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99

 

+ informació

 

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
campus de Blasco Ibáñez
C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta
46010 València
Tel. 96-3395000
Fax 96-3395008
http://www.valencia.edu/cdciencia


Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario