viernes, 26 de septiembre de 2014

Jornada Carrera Investigadora i Política Científica de la Comunitat Valenciana


El catedràtic de Bioquímica de la Universitat de València, Ismael Mingarro, intervé en la Jornada Carrera Investigadora i Política Científica de la Comunitat Valenciana organitzada per l'associació Joves Investigadors.

La jornada tindrà lloc el 29 de setembre a la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València.

 

Amb la finalitat de promoure un debat públic i compromès que afavorisca la consecució d'un consens, l'associació Joves Investigadors convoca la Jornada Carrera Investigadora i Política Científica de la Comunitat Valenciana el pròxim dilluns 29 de setembre a l'Aula Magna de la
Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València.

A les 10.00 hores tindrà lloc la taula rodona "El disseny de la carrera investigadora", amb la participació dels doctors Fran Terán i Ismael Mingarro.

 

A les 16.00 hores tindrà lloc la segona taula redona, "Avaluació de polítiques científiques" en la qual participaran les doctores Elena Giménez i Begoña Ochoa, i el doctor Nicolás Robinson García. Al finalitzar la jornada, l'associació elaborarà un informe de conclusions a partir de les intervencions dels ponents i d'altres participants que es divulgarà gratuïtament al públic en general i a les entitats públiques i privades l'especial vinculació de la qual amb el món de la recerca puguen estar interessades.

 


Més informació a http://www.jovesinvestigadors.org/

http://www.uv.es/~pla/14929jor.pdf



Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario