Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.
'Ricard 3' al Teatre Micalet (del 27 al 29 de gener de 2017)
Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.Iguana Teatre torna als escenaris amb RICARD 3, una versió lliure del text de William Shakespeare.De William Shakespeare
Adaptació i direcció: Pere Fullana
Intèrprets: Carles Molinet, Josep Orfila, Lucía SanchezFuncions: divendres, 27 de gener a les 20.30 h. Dissabte 28 i diumenge 29 de gener a les 19.00 hPere Fullana dirigeix una posada en escena que pretén anar més enllà de la tragèdia històrica i esquivar els llocs comuns. L'obra s'endinsa en una ment malèvola que explica, en temps real, un viatge ple d'assassinats, conxorxes i ànsies de poder. Les contradiccions personals i la lluita interna del protagonista adquireixen un paper essencial en un muntatge que no recolza en la relació de personatges que hi ha en el text original.La proposta d'Iguana Teatre compta amb un repartiment format únicament per tres actors: Carles Molinet, Josep Orfila i Lucía Sánchez. Ells seran els encarregats de posar-se en la pell de tots els personatges de l'obra, tot incorporant, a més, elements com el teatre d'objectes, les màscares, el teatre d'ombres, els elements circenses o la ventrilòquia.El resultat de tots els components d'aquest Ricard 3 és un cabaret escènic que s'articula com una metàfora que reflecteix les conseqüències de la set de poder, un tema de màxima actualitat en la realitat contemporània. L'espectador també podrà veure's identificat en certa mesura amb el personatge central, ja que tots tenim una part de Ricard de Gloucester en la nostra imaginació més obscura.Organitza: Teatre MicaletHi col·labora: Servei de Política Lingüística
Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Iguana Teatre torna als escenaris amb RICARD 3, una versió lliure del text de William Shakespeare.
De William Shakespeare
Adaptació i direcció: Pere Fullana
Intèrprets: Carles Molinet, Josep Orfila, Lucía Sanchez
Adaptació i direcció: Pere Fullana
Intèrprets: Carles Molinet, Josep Orfila, Lucía Sanchez
Funcions: divendres, 27 de gener a les 20.30 h. Dissabte 28 i diumenge 29 de gener a les 19.00 h
Pere Fullana dirigeix una posada en escena que pretén anar més enllà de la tragèdia històrica i esquivar els llocs comuns. L'obra s'endinsa en una ment malèvola que explica, en temps real, un viatge ple d'assassinats, conxorxes i ànsies de poder. Les contradiccions personals i la lluita interna del protagonista adquireixen un paper essencial en un muntatge que no recolza en la relació de personatges que hi ha en el text original.
La proposta d'Iguana Teatre compta amb un repartiment format únicament per tres actors: Carles Molinet, Josep Orfila i Lucía Sánchez. Ells seran els encarregats de posar-se en la pell de tots els personatges de l'obra, tot incorporant, a més, elements com el teatre d'objectes, les màscares, el teatre d'ombres, els elements circenses o la ventrilòquia.
El resultat de tots els components d'aquest Ricard 3 és un cabaret escènic que s'articula com una metàfora que reflecteix les conseqüències de la set de poder, un tema de màxima actualitat en la realitat contemporània. L'espectador també podrà veure's identificat en certa mesura amb el personatge central, ja que tots tenim una part de Ricard de Gloucester en la nostra imaginació més obscura.
Organitza: Teatre Micalet
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
Tomàs de los Santos en concert al Teatre Micalet (3 de febrer de 2017)
Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.El músic i autor Tomàs de los Santos presenta el seu segon treball d'estudi, Segona mà (Mésdemil, 2016). Un recull de músiques i lletres fetes per convocar, alhora, emocions i consciències.Tomàs de los Santos ha compost la música de les tretze cançons, quatre de les quals són poemes musicats d'Omar Khayyam, Rosa Leveroni i Valls, Miquel Martí i Pol i Manel Alonso i Català.En la resta, Tomàs de los Santos canta a la memòria històrica feminista («Matilde Landa»); es mostra inquiet pel món que hereta el jovent («Ara ja saps»); denuncia la ciutat morta de Patricia Heras («Patrícia te'n vas»); anhela un país normal («L'altre país»); descriu la vida del barri amb certa cruesa («Balconades»); o recorda els paisatges de l'horta de València que el progrés de cartró ha destruït («Camí de Farinós»).Tomàs canta amb una veu càlida i dolça que et convida a obrir els sentits i a gaudir de cada paraula i de cada moment.Organitza: Teatre MicaletHi col·labora: Servei de Política Lingüística
Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
El músic i autor Tomàs de los Santos presenta el seu segon treball d'estudi, Segona mà (Mésdemil, 2016). Un recull de músiques i lletres fetes per convocar, alhora, emocions i consciències.
Tomàs de los Santos ha compost la música de les tretze cançons, quatre de les quals són poemes musicats d'Omar Khayyam, Rosa Leveroni i Valls, Miquel Martí i Pol i Manel Alonso i Català.
En la resta, Tomàs de los Santos canta a la memòria històrica feminista («Matilde Landa»); es mostra inquiet pel món que hereta el jovent («Ara ja saps»); denuncia la ciutat morta de Patricia Heras («Patrícia te'n vas»); anhela un país normal («L'altre país»); descriu la vida del barri amb certa cruesa («Balconades»); o recorda els paisatges de l'horta de València que el progrés de cartró ha destruït («Camí de Farinós»).
Tomàs canta amb una veu càlida i dolça que et convida a obrir els sentits i a gaudir de cada paraula i de cada moment.
Organitza: Teatre Micalet
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
'El test' de Jordi Vallejo al Teatre Principal
De l'1 al 5 de febrer de 2017Entrades: 50% de descompte en la taquilla amb la presentació del carnet universitari (més un acompanyant).De Jordi VallejoDirecció: Cristina ClementeAmb Sergio Caballero, Clàudia Costas, Carme Poll, David VertFuncions: dimecres, divendres i dissabte a les 20.30 h; dijous a les 19.00 h; diumenge a les 18.00 hQuè escolliries?100 mil euros ara mateix o 1 milió d0ací deu anys?Així de simple, així de difícil.Aquest és el dilema al qual s'enfronten Hèctor i Paula —un matrimoni amb problemes econòmics— quan Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat Berta, la seua actual companya, una psicòloga amb molt d'èxit i molt mediàtica.La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla ben senzilla, conformar-se amb una petita fortuna a l'instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu vegades més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà a poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.Organitza: Teatre PrincipalHi col·labora: Servei de Política Lingüística
De l'1 al 5 de febrer de 2017
Entrades: 50% de descompte en la taquilla amb la presentació del carnet universitari (més un acompanyant).
De Jordi Vallejo
Direcció: Cristina Clemente
Amb Sergio Caballero, Clàudia Costas, Carme Poll, David Vert
Funcions: dimecres, divendres i dissabte a les 20.30 h; dijous a les 19.00 h; diumenge a les 18.00 h
Què escolliries?
100 mil euros ara mateix o 1 milió d0ací deu anys?
Així de simple, així de difícil.
Aquest és el dilema al qual s'enfronten Hèctor i Paula —un matrimoni amb problemes econòmics— quan Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat Berta, la seua actual companya, una psicòloga amb molt d'èxit i molt mediàtica.
La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla ben senzilla, conformar-se amb una petita fortuna a l'instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu vegades més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà a poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.
Organitza: Teatre Principal
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
'Guium o la ciutat adormida' al Teatre Rialto
Del 2 al 5 de febrer50% de descompte en el preu de les entrades (aplicable també a un acompanyant) amb carnet universitari.de Toni-Lluís ReyesDirecció: Víctor Muñoz CalafellAmb Eva Barceló, Enka Alonso i Toni-Lluís Reyes
Lloc: Teatre Rialto, plaça de l'Ajuntament, núm. 17, ValènciaDel 2 al 5 de febrer de 2017Funcions: dijous, divendres i dissabte a les 20.30 h; diumenge a les 19.00 hLa ciutat romana desapareguda, Guium, serveix d'inspiració al dramaturg i actor Toni-Lluís Reyes, per a escriure aquesta obra original, amb la qual, l'autor va obtenir el premi Micalet de Teatre 2015.Un espectacle que vol fer reflexionar sobre el model de creixement i la conservació del patrimoni. L'espectador trobarà 70 minuts d'una història plena de misteris i d'intrigues, una obra política en la qual també seran protagonistres la corrupció i la immoralitat. Però també un moment per passar-s'ho bé en una obra amb "un tarannà cinematogràfic". Organitza: Generalitat Valenciana i CulturArtsHi col·labora: Servei de Política Lingüística
Del 2 al 5 de febrer
50% de descompte en el preu de les entrades (aplicable també a un acompanyant) amb carnet universitari.
de Toni-Lluís Reyes
Direcció: Víctor Muñoz Calafell
Amb Eva Barceló, Enka Alonso i Toni-Lluís Reyes
Lloc: Teatre Rialto, plaça de l'Ajuntament, núm. 17, València
Lloc: Teatre Rialto, plaça de l'Ajuntament, núm. 17, València
Del 2 al 5 de febrer de 2017
Funcions: dijous, divendres i dissabte a les 20.30 h; diumenge a les 19.00 h
La ciutat romana desapareguda, Guium, serveix d'inspiració al dramaturg i actor Toni-Lluís Reyes, per a escriure aquesta obra original, amb la qual, l'autor va obtenir el premi Micalet de Teatre 2015.
Un espectacle que vol fer reflexionar sobre el model de creixement i la conservació del patrimoni. L'espectador trobarà 70 minuts d'una història plena de misteris i d'intrigues, una obra política en la qual també seran protagonistres la corrupció i la immoralitat. Però també un moment per passar-s'ho bé en una obra amb "un tarannà cinematogràfic".
Organitza: Generalitat Valenciana i CulturArts
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".
This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.
No hay comentarios:
Publicar un comentario