miércoles, 9 de marzo de 2016

[Escriu-me] Concert de Falles 2016 de La Gira d'Escola Valenciana

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Concert de Falles 2016 de La Gira d'Escola Valenciana

Auditori Casa de la Cultura de Burjassot, Carrer de Mariana Pineda, 93, Burjassot

Aspencat, El Diluvi, Tardor i Atupa AL CONCERT DE FALLES D'ESCOLA VALENCIANA EL 15 DE MARÇ

Un any més Escola Valenciana i Reviscola compten amb el suport de l'Ajuntament de Burjassot i del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.

Obertura de portes: 20.00 h Començament del concert: 21.00 h -

Promoció especial de 200 entrades a 8 euros. - Entrada anticipada: 10 euros. - Amics i Amigues d'Escola Valenciana: entrades anticipades online i en taquilla per 8 euros. - Estudiants de la Universitat de València que presenten el carnet en taquilla se'ls mantindrà el preu de 10 euros.

Les entrades es podran adquirir mitjançant la pàgina de facebook d'Escola Valenciana i de La Gira d'Escola Valenciana (Només heu de clicar en EL PANEL DE L'ESQUERRA on diu APLICACIONS-COMPRA LES TEUES ENTRADES). També des de www.escolavalenciana.org/falles, www.entradasatualcance.com i a qualsevol oficina de correus.

En tots els casos, la compra en la plataforma digital comporta 1,20 euros de despesa addicional en la compra. L'organització recomana comprar les entrades anticipades, que estaran disponibles en les diverses plataformes en línia fins al dia 14 de març a les 00.00 hores, ja que l'aforament és limitat. - Entrades en taquilla: 13 euros. - Estudiants de la Universitat de València que presenten el carnet en taquilla se'ls mantindrà el preu de 10 euros.

Organitza: Escola Valenciana

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario