lunes, 11 de julio de 2016

[Escriu-me] Cinema turc a Velluters en versió original: ‘Mustang’

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 'Mustang' (VOS) a la fresca a Velluters (14 de juliol, 22.00 h) 

Versió original en turc subtitulada en valencià. Entrada lliure. Capacitat limitada. Recorda portar-hi la cadira. La programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores.
97 minuts
Directora: Deniz Gamze Ergüven
Erol Afsin, Ilayda Akdogan, Doga Zeynep Doguslu, Elit Iscan, Ayberk Pekcan, Günes Sensoy, Tugba Sunguroglu, Burak Yigit.
En un petit poble, al nord de Turquia, cinc germanes òrfenes d'edats compreses entre els 12 i els 16 anys passen l'estiu en un jardí paradisíac de riures i jocs innocents sobre les ones del Mar Negre amb els xicots de l'escola. No obstant això, la condició de la dona al país no tardarà a provocar rumors d'immoralitat i escàndol de les joves. Per això els familiars, per mitjà de l'àvia i l'oncle, decideixen fer-se càrrec de l'assumpte, és a dir, preparar-les i precipitar-les cap a la seua destinació de futures esposes.
I més cinema a la fresca a Velluters:
  • Un dia perfecte [A perfect Day] de Fernando León de Aranoa, 21 de juliol a les 22.00 h
  • Sufragistes [Suffragette] de Sarah Gavron, 28 de juliol a les 22.00 h
Organitza: Racó de la Corbella, Ciutat Vella Batega
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.No hay comentarios:

Publicar un comentario