lunes, 9 de junio de 2014

[Informacion] Fwd: Mercat Agroecològic a la UPV




Hola amics/amigues.

Quina millor forma de desconnectar dels exàmens, la calor, el estudi i el consumisme irracional que acudir al Mercat Agroecològic de la UPV(Universitat Politècnica de València) que es celebrarà el dimecres 11 de juny en horari de 12:00 a 17:00h a la plaça del Àgora.

Allà podreu trobar una gran varietat de productes frescos i elaborats produïts baix criteris agroecològics, locals i de iniciatives que estàn recuperant el territori, la cultura agrària i amb una vessant sòcial i mediambiental.

Front al model de producció i comercialització industrial, volem reivindicar una nova forma de relacionar-nos mitjançant el consum i el coneixement dels projectes que hi ha darrere de cada producte. Una relació més humana, directa, que promou el treball local, la cura del medioambient i la recuperació dels espaïs publics per a la ciutadania.

Al mateix lloc els i les companyes de Valencia en Bici ens conviden a participar a una trobada a les 14:00 . Volen parlar-nos sobre la importància que la UPV redacte un Plà de Mobilitat Sostenible ambiciós i convidar-vos a pressionar a la universitat totes juntes.Per més info: http://www.valenciaenbici.org/

Per tot això i molt més, vos convidem a participar-hi, a gaudir del ambient, a aprendre de la gent que treballa el camp, a organitzar-nos i donar-li color al dia ;)

Vos esperem a totes i tots a la pasarela de l'Àgora de la UPV des de les 12:00 a les 17:00 i a l'assemblea de Valencia en Bici a les 14:00 al mateix puesto.

Vos demanem la màxima difussió.
Agafeu les votres borses i la resta ho posem nosaltres...
ISF Valencia









--

Soberanía Alimentaria
Ingeniería Sin Fronteras Valencia

Tlf: 963879178-692055055
www.sobiranialimentariapv.org
www.isf.es
www.valencia.isf.es

" La información contenida en este mensaje y/o archivo(s) adjunto(s) es confidencial/privilegiada y está destinada a ser leída sólo por la(s) persona(s) a la(s) que va dirigida. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario, o ha recibido esta comunicación por error, le informamos que está totalmente prohibida, y que puede ser ilegal, cualquier divulgación, distribución o reproducción de esta comunicación, y le rogamos que nos lo notifique inmediatamente y nos devuelva el mensaje original a la dirección arriba mencionada. Gracias".



--








--
Juan Milla Olaya
Organización Interna
Ingeniería Sin Fronteras - Valencia
 

La información contenida en este mensaje y/o archivo(s) adjunto(s) es confidencial/privilegiada y está destinada a ser leída sólo por la(s) persona(s) a la(s) que va dirigida. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario, o ha recibido esta comunicación por error, le informamos que está totalmente prohibida, y que puede ser ilegal, cualquier divulgación, distribución o reproducción de esta comunicación, y le rogamos que nos lo notifique inmediatamente y nos devuelva el mensaje original a la dirección arriba mencionada. Gracias.

No hay comentarios:

Publicar un comentario