lunes, 30 de noviembre de 2015

[Escriu-me] Els secrets de ‘La llista de Falciani‘ al Musical de Benimaclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


La llista de Falciani al Musical de Benimaclet

 

 

 Cinema en valencià a Benimaclet

La llista de Falciani

Versió original en alemany, francès, anglès, castellà i grec
subtitulat en valencià.

90 minuts

Direcció: Ben Lewis

 dijous 3 de desembre de 2015 a les 21.30 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

El 2009, Hervé Falciani va robar dades de comptes bancaris de l'entitat suïssa HSBC. Aquestes dades de més de 15.000 clients, evasors fiscals la majoria, van ser enviats als governs afectats. Aquest documental s'apropa a la figura d'Hervé Falciani per tractar d'esbrinar com i per què ho va fer i quin era el seu propòsit, a més d'analitzar com ha canviat la seua filtració la política i l'economia mundials.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


Paraules majors al Teatre Micalet...

 

Paraules majors

De Roberto García

Amb Héctor Fuster i Alfred Picó

Companyia L'Horta Teatre

Del 2 al 13 de desembre

Funcions: dimecres, dijous i divendres, a les 20.30 h, dissabtes, a les 19 h, i diumenges, a les 20 h. Dimarts 8 de desembre hi ha funció a les 19 h.

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Recordeu l'any 2015? Va ser l'any de l'èxtasi electoral. L'any de la catarsi democràtica. La gent, que fins aquell moment només havia assistit al seu empobriment, va tenir a les mans les paperetes on s'escrivia el futur. El seu futur? O el dels polítics,  éssers pluricel·lulars tan injustament desacreditats? Fals

L'obra és una Electoral Road Movie crepuscular i lisèrgica, com correspon a aquests temps crepusculars que anuncien l'adveniment d'una nova era. Dos escortes d'un candidat polític important viuen el frenesí d'una dura campanya electoral. Enganxats a les esquenes ruïnoses de la política mateix, la seua mirada perifèrica i invisible i el joc narratiu cinematogràfic de la història, ens faran viatjar per poblats, planures i fronteres on perillosos traficants de promeses es juguen el destí a vida o mort.

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Sempre Alice a Tres Forques

 

 

 Cinema en valencià a Tres Forques

Still Alice

[Sempre Alice]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

95 minuts

Direcció: Richard Glatzer, Wash Westmoreland

Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart, Kate Bosworth, Hunter Parrish, Erin Darke, Shane McRae, Victoria Cartagena, Stephen Kunken, Eha Urbsalu, Cali T. Rossen, Kristin Macomber, Cat Lynch, José Báez, Jamie Lee Petronis

 dijous, 10 de desembre de 2015, a les 20.00 h

 LlocCentre Cultural Tres Forques, carrer de les Tres Forques, 98, València

Alice Howland (Julianne Moore) està orgullosa de la vida que tant d'esforç li ha costat construir. Als cinquanta, és professora de psicologia cognitiva a Harvard i una experta lingüista de fama mundial, amb un marit reeixit i tres fills adults. De sobte, comença a sentir-se desorientada i un tràgic diagnòstic canvia per sempre la seua vida, al mateix temps que la seua relació amb la família i amb el món. Amb elegància i delicadesa, l'autora ens apropa als sentiments de qui pateix la malaltia d'Alzheimer i les seues famílies.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Associació de Veïns Tres Forques-Vara de Quart
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario