jueves, 19 de noviembre de 2015

XX aniversari de la Conferència Mundial sobre la Dona de Beijing

XX aniversari de la Conferència Mundial sobre la Dona de Beijing

Dia: 20 de novembre de 2015, a les 12 hores

Sala d'actes de la Facultat de Ciències Socials

La Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València ha organitzat aquest divendres 20 a les 12 hores, un acte amb motiu del XX aniversari de la Conferència Mundial sobre la Dona, celebrada fa 20 anys per l'Organització de les Nacions Unides (ONU) a Beijing. Així, Inés Alberdi, catedràtica de la Universitat Complutense de Madrid i ex directora del Fons de Nacions Unides per a les Dones, pronunciarà la conferència Un balanç de vint anys després de Beijing, que anirà acompanyada posteriorment d'un col·loqui.

L'elecció d'Inés Alberdi i la temàtica està relacionada amb el 20 aniversari de l'última Conferència Mundial de l'ONU sobre la Dona, que va tindre lloc a Beijing (Pequín) en 1995. Els acords dels governs participants en aquella conferència han afectat les polítiques públiques de bona part dels països del planeta des de llavors. Inés Alberdi ha sigut durant diversos anys la persona amb el càrrec més alt en l'ONU per a assumptes de dones: la direcció d'UNIFEM (Fons de Nacions Unides per a les Dones). L'acte el coordina Capitolina Díaz, professora del
Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat.

Inés Alberdi és catedràtica de Sociologia en la Universitat Complutense de Madrid, i autora de nombrosos llibres. Ha desenvolupat la seua tasca acadèmica en Sociologia de l'Educació, Sociologia de la Família i Sociologia del Gènere.

 http://www.uv.es/cdciencia
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario