jueves, 1 de diciembre de 2016

Aus, abelles, conferències, ioga... Tenim de tot al Botànic!



 
 
cabecera
     

WEB ILLUSTRACIO    
   

4 Des

PRESENTACIÓ: UN BOSC DE PLOMES AMB DANI MIQUEL

Sabries identificar els ocells que es poden veure al Botànic al llarg de l'any? Per ajudar-nos en aquesta tasca, arriba 'Un bosc de plomes', una guia d'aus urbanes editada i coordinada per SEO/BirdLife i el Jardí Botànic. Acompanya'ns el dia de la presentació. Gaudirem d'activitats per als més menuts i d'un concert de Dani Miquel molt especial.

  + saber més

  
     

CONFE 3 PEK
       CONFE 4 PEK
   

Hui!

CONFERÈNCIA: LA IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA. CIÈNCIA O ART?

        

15 Des

CONFERÈNCIA: PLANTES EN L'ART ACTUAL

 

La imatge de la botànica al segle XVIII és el tema abordat per Esther García Guillén, cap d'unitat de l'Arxiu de la Biblioteca del Reial Jardí Botànic-CSIC, en la conferència de hui, emmarcada al cicle que acompanya l'exposició 'Art al Jardí'.

  En l'art actual conviuen tendències que s'inspiren en les formes de la natura i altres que usen plantes vives. Sobre aquests projectes ens parlarà Xana Kahle, artista visual i professora titular de la Complutense.
  + saber més   + saber més
   
 

russafa kids                              pek
       ioga pek
   

3 Des

TALLER: IMAGINA UNA CIUTAT RECICLADA

        

11 Des

IOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC!

 

Amb materials reciclats, creativitat i treball en equip imaginarem una ciutat millorada, més sostenible i més amable. Un taller per reflexionar sobre la ciutat en què habitem dins les activitats de Ruzafalovekids 2016.

  Exercici i connexió amb la natura. Una proposta ideal per a gaudir en família i potenciar la concentració, relaxació, coordinació i postura corporal. Inscriu-te ja per a la propera sessió!
  +saber més   + saber més

 
 

jazz pek ultim
       apicultura                              urbana pek
   

17 Des

JAZZ: BARRETJAZZ ENSEMBLE

        

13 Des

I JORNADA TÈCNICA SOBRE APICULTURA URBANA

 

El cicle 'Jazz Geogràfic' arriba a la fi i és la formació valenciana Barretjazz l'encarregada de tancar-lo amb un concert que combina maduresa i experiència en la interpretació d'un repertori dels anys 30 amb el swing com a fil conductor.

  El Botànic acull la primera jornada del cicle dedicat a l'apicultura urbana, organitzat per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de València, que reuneix especialistes del sector per parlar de problemàtiques, salut i qualitat de la mel, entre altres.
  +saber més   + saber més

 
 

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

    

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario