lunes, 5 de diciembre de 2016

El Nadal s'acosta al Botànic!

 
cabecera
     
agenda 1255    
   

17 Des

TALLER: ADORNA EL BOTÀNIC PER NADAL

  Apunteu-se a una activitat familiar pre nadalenca. Ja heu vist tots els espais decorats per a festes? Al Jardí no volem ser menys. Per què decorem arbres a Nadal? Quines plantes tradicionals ens acompanyen estos dies? Contestarem aquestes preguntes, elaborarem adorns amb elements naturals i engalanarem el Jardí.
 

+ saber més

 


CONFE 4 PEK
       apicultura urbana pek
   

15 Des

CONFERÈNCIA: PLANTES EN L'ART ACTUAL

        

13 Des

CONFERÈNCIA: I JORNADA TÈCNICA SOBRE APICULTURA URBANA

 

En l'art actual conviuen tendències que s'inspiren en les formes de la natura i altres que usen plantes vives. Sobre aquests projectes ens parlarà Xana Kahle, artista visual i professora titular de la Complutense.

  El Botànic acull la primera jornada del cicle dedicat a l'apicultura urbana, organitzat per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de València, que reuneix especialistes del sector per parlar de problemàtiques, salut i qualitat de la mel, entre altres.
  + saber més
  + saber més
       

mercadet gats pek
       ioga pek
   

10 - 11 Des

MERCADET SOLIDARI EN FAVOR DELS GATS DEL BOTÀNIC

        

11 Des

ACTIVITAT: IOGA EN FAMÍLIA

 

El Grup de Voluntaris dels Gats del Botànic organitzen un desembre més un mercadet per a recaptar fons. Per a les tasques que realitzen mentre tenen cura dels gats abandonats al Jardí necessiten obtenir, per exemple, menjar i medicaments.

  Exercici i connexió amb la natura. Una proposta ideal per a gaudir en família i potenciar la concentració, relaxació, coordinació i postura corporal. Inscriu-te ja per a la propera sessió!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--  Eva Pastor Serra Gabinet de Cultura botànica i Comunicació  Jardí Botànic de la Universitat de València c/Quart, 80. 46008 València tlf. (+34) 96 315 68 06 fax. (+34) 96 315 68 26  eva.pastor@uv.es @EvaBotanic  cicbotanic@uv.es www.uv.es/jardibotanic www.espores.org www.facebook.com/jardibotanicuv @JardiBotanicUV  CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT  Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.  El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o  distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent  i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i  polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).  Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que  es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario