sábado, 10 de septiembre de 2011

Butlletí de Novetats de PROP (10/09/2011)

www.gva.es
Administración On-Line Magazin SOM Online Atención al ciudadano
Este correu s'envia per a informar-lo de les novetats del Butlletí del Portal de la Generalitat de la Comunitat Valenciana (http://www.gva.es/).

Si no rep correctament aquest missatge, polse ací.

Novetats Generals d'Ocupació Pública

Metges (especialitat: Aparell digestiu) (OPE 2007) (Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ) Presentació de documents. Oferta places vacants.

Metges (especialitat: Hematologia/ hemoterapia) (OPE 2007) (Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ) Presentació de documents. Oferta places vacants.

Metges (especialitat: medicina intensiva) (OPE 2007) (Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ) Presentació de documents. Oferta places vacants.

Metges de les unitats de Documentació Clínica i Admissió (OPE 2007) (Conselleria de Sanitat) (OPOSICIÓ) Presentació de documents. Oferta places vacants.

Tècnics mitjans de laboratori, departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials (codi 2011/P/FC/C/44) (Universitat Politècnica de València (UPV)) (OPOSICIÓ) [Bases i obertura de termini]

Tècnics mitjans de laboratori, departament de Màquines i Motors Tèrmics(codi 2011/P/FC/C/43) (Universitat Politècnica de València (UPV)) (OPOSICIÓ) [Bases i obertura de termini]

Novetats Generals de Tràmits i Servicis

Sol·licitud d'admissio i matrícula d'alumnes en centres docents no universitaris de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics per al curs 2011/2012. (Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Programes de Qualificació Professional Inicial, Formació Professional específica de grau mitjà i superior, Batxillerat). Obri termini

 

Si no vol rebre més comunicacions d'este tipus, polse ací
Gràcies per utilitzar el servici de Subscripcions a Continguts del
Portal de la Generalitat de la Comunitat Valenciana

No hay comentarios:

Publicar un comentario