jueves, 20 de septiembre de 2012

Tastallengües: Tàndems en tots els idiomes

    El Servei de Política Lingüística (SPL), en col·laboració amb el Servei de Relacions Internacionals, ofereix a tota la comunitat universitària la possibilitat de concertar, al llarg de tot l'any, intercanvis de conversa en qualsevol idioma, a través del programa de Tàndems Lingüístics de la Universitat de València:

http://www.spluv.es/tandems

A més a més, al principi de cada quadrimestre s'organitza el Tastallengües, un esdeveniment per a dinamitzar els intercanvis lingüístics, al qual estan convidats tant els estudiants d'intercanvi com la resta de la comunitat universitària, tant el professorat com els estudiants i el personal d'administració i serveis.

La 7a edició del Tastallengües tindrà lloc el 27 de setembre, a partir de les 18:30. Inclou una xarrada de presentació i un berenar-sopar de germanor amb productes valencians i obert a les aportacions culinàries dels participants.  Durant l'àpat, les persones interessades tindran l'oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals. La jornada culminarà amb el concert del grup de fusió ALI FARNAT.

El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conèixer gent d'altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la nostra llengua i la nostra cultura als estudiants de tot el món que s'incorporen aquest quadrimestre a la Universitat de València.

Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària (amb capacitat limitada). Més informació i inscripcions:

http://www.tastallengues.com

Finalment, els centres d'autoaprenentatge de llengua (CAL) dels tres campus ofereixen grups de conversa gratuïts en valencià i en anglès:

http://www.spluv.es/conversa


Universitat de València
Servei de Política Lingüística
www.spluv.es


[Remitido por "Servei de Política Lingüística" <spl @ uv.es>]


No hay comentarios:

Publicar un comentario