jueves, 13 de junio de 2013

INFOTRI. CONVOCATORIA PREMIS IDEA 2013





 

 

 VII Certamen d’ Investigació

 

“Valencia Idea 13”

 

 


 

La Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Promoció Estratègica, el Desenvolupament i la Innovació Urbana convoca el “VII Certamen de investigació Valencia Idea 13”.

 

L’objecte del present certamen és promoure la R+D+i per mitjà del reconeixement a joves que facen activitats investigadores susceptibles de convertir-se en productes, processos o servicis innovadors, que augmenten la capacitat de generar coneixement aplicat a la ciutat de València.

 

Els Premis Idea van dirigits a joves investigadors entre 18 i 35 anys, adscrits a alguna entitat d'investigació de la Comunitat Valenciana.

 

Amb aquesta intenció, la Fundació vol premiar aquells joves que destaquen especialment per la seua projecció i futur en una d'aquestes quatre categories:

ü  Biotecnologia y Biomedicina

ü  Energia i Medioambient

ü  Tecnologies de la Informació y la Comunicació (TIC)

ü  Agroalimentació

 

Els candidats que reuneixen els requisits per presentar-se, ho faran en el termini i la manera descrits en les bases del certamen. Descarregar fullet.

 

El termini d’inscripció i lliurament dels projectes quedarà obert el dia 20 de juny i finalitzarà el dia 28 de juny de 2013.

 

Més informació:

http://inndeavalencia.com/

 

 

________________________________________________

BUTLLETÍ D'ALERTA SOBRE CONVOCATÒRIES i ESDEVENIMENTS DR+D+I es un producte d'informació editat per l'OTRI de la Universitat de València, a fi de facilitar la participació dels grups d'investigació en les convocatòries públiques de R+D+I així com per a  difondre esdeveniments d’interès per als grups d'investigació de la UVEG (Subscripció a les llistes de distribució d’informació otri).

 

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario