jueves, 20 de marzo de 2014

[ESCRIU-ME] El millor Ibsen i el millor Tx=?UTF-8?Q?=C3=A8k_hov,_al_Micalet,_en_valenci=C3=A0?=

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.

Stockmann i Vània al Teatre Micalet

 

Stockmann

Adaptació lliure d'Un enemic del poble de Henrik Ibsen

Companyia Les Antonietes Teatre

Direcció: Oriol Tarrason

Amb Pep Ambrós, Annabel Castan, Mireia Illamolla, Arnau Puig i Bernat Quintana

22 de març de 2014

19.00 hores

Lloc: Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

En una ciutat del nord de Noruega, l'expansió econòmica d'un balneari molt lucratiu es veu amenaçada pel descobriment del doctor Stockmann, director mèdic del balneari i germà de l'alcalde del poble: les aigües del balneari brollen d'una claveguera contaminada i són un focus de malalties.

Un text ferotge, inquietant, d'una actualitat sorprenent. És una obra de suspens on se'ns plantegen dues preguntes enfrontades: l'ideal de la justícia i de la veritat, d'una banda, i la covardia humana, de l'altra. Un enfrontament terrible en què el doctor Stockmann i la seua família no deixaran de lluitar.


 

 

Vània

D'Anton Txèkhov

Companyia Les Antonietes Teatre

Direcció: Oriol Tarrason

Amb Pep Ambrós, Annabel Castan, Mireia Illamolla, Arnau Puig i Bernat Quintana

23 de març de 2014

19.00 hores

Lloc: Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

En una ruïnosa finca, Vània i Sònia han treballat servilment per mantenir-la. Ara el professor Serebriakov i la seua jove esposa, Ielena, han tornat a la finca de visita portant amb ells el caos i la desorganització. En aquest clima sufocant i d'esperances frustrades, el professor decideix anunciar un pla xocant.

L'Oncle Vània és una obra plena d'humor, d'amors creuats i desitjos no correspostos, grans esperances i somnis per canviar la realitat que ens envolta, amb la ironia i el sarcasme habituals de Txèkhov, que ens fa riure de les nostres frustracions i sembla plantejar-nos un dilema: resignar-se davant els esdeveniments o reaccionar-hi?

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. +INFO

Hi podreu utilitzar els bons de campanyes anteriors.

Organitza: Teatre el Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario