miércoles, 16 de abril de 2014

[ESCRIU-ME] Aprofiteu la Pasqua per anar al teatre al Micalet, per descompta t, en valenci=?utf-8?Q?=C3=A0?=

Te gusta el trabajo que hacemos de distribucion de noticias?
Ayudanos para seguir haciendo esta pequeña labor.
¿como?
Puedes visitar el sitio web:
y segirnos en twitter:
https://twitter.com/GoteoSBEI
Esto es ayudarnos de forma indirecta.



Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.
Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.

L'ànima bona de Sezuan al Teatre el Micalet

Jove Companyia d'Entrenament Actoral/Teatre de l'Abast
Direcció: Ramón Moreno
Amb Lucía Aibar, Alberto Baño, Borja López, Victoria Mínguez, Margot Mouth, Ramón Ródenas, Laura Salcedo, Laura Valero i Isabel Martí
Del 23 al 27 d'abril de 2014
Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h; dissabte i diumenge a les 20 h
Un espectacle amb lluites, cançons, dansa, titelles, ombres xineses, manipulació corporal i circ, que ens parla de la dificultat de fer el bé i en la qual la moralitat juga el paper més important.
 

Tartuf
de Molière-Jean Baptiste Poquelin
Direcció: Hadi Kurich
Amb Pep Ricart, Joan Raga, Laia Porcar, Alejandra Mandli, Jordi Collado, Cristina Llop, Miquel Mars, Ana Kurich, Hadi Kurich
Del 30 d'abril al 4 de maig de 2014
Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h; dissabte i diumenge a les 20 h
Orgó és un personatge bastant important que ha caigut sota la influència de Tartuf, un hipòcrita beat molt maldestre. De fet, els únics que no s'han adonat de la veritable naturalesa de Tartuf són Orgó i Madame Pernelle. El mediocre i ladí Tartuf exagera la devoció i ha arribat a ser el director espiritual d'Orgó. Aquest aventurer tracta, a més a més, de casar-se amb la filla del seu benefactor, alhora que tracta de seduir la segona muller d'aquest, Elmira, molt més jove que el marit. Una vegada desemmascarat, es tractarà d'aprofitar d'unes donacions (signades) que Orgó li ha transmès per tractar de fer-lo fora de la pròpia casa. Anirà fins i tot davant del rei, però aquest, tot recordant els antics serveis que Orgó li havia prestat, n'anul·la els papers i fa detenir Tartuf.


Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que prodreu bescanviar per entrades en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. +INFO
Hi podreu utilitzar els bons de campanyes anteriors.
Organitza: Teatre el Micalet
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


 Torna el cinema en valencià a València

 
Cinema a Benimaclet
Direcció: Woody Allen

Amb Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Aleden Ehrenreich, Sally Hawkins, etc.
 Dimecres, 7 de maig de 2014, 21.30 h
Narra la història de Jasmine, una elegant i glamurosa dona de l'alta societat de Nova York que pateix una profunda crisi existencial. En separar-se del seu adinerat marit, Hal, Jasmine es veu obligada a deixar la vida luxosa que porta i mudar-se a San Francisco a viure amb la germana, Ginger, una dona de classe treballadora que viu en un petit apartament amb el company, Chili. Allà haurà d'adaptar-se a un estil de vida molt diferent.
 Entrada lliure
Capacitat limitada
 Organitza: el Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


Soshite chichi ni naru [De tal pare, tal fill] a Ontinyent
 
 Cinema en valencià a Ontinyent
[De tal pare, tal fill]
Versió original en japonès subtitulada en valencià
Direcció i guió: Hirokazu Koreeda
Amb Masaharu Fukuyama, Yôko Maki, Jun Kunimura, Machiko Ono, Lily Franky, etc.
Dijous, 24 d'abril de 2014, a les 22.30 h
Divendres, 25 d'abril de 2014, a les 22.30 h
  Diumenge, 27 d'abril de 2014, a les 20.00 h
 Ryoata, un arquitecte obsedit per l'èxit professional, viu feliçment amb la dona i el fill de sis anys; però el seu món s'ensorra quan els responsables de l'hospital on va nàixer el fill li comuniquen que, a causa d'una confusió, el xiquet el van canviar per un altre.
Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)
 Organitza: Cine Club Utiye
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística
 
Cinema en valencià a Ontinyent
[La gran bellesa]
Versió original en italià subtitulada en valencià
Direcció i guió: Paolo Sorrentino
Amb Toni Servillo, Carlo Versone, Sabrina Ferilli, Serena Grandi, Isabella Ferrari, etc.
Dijous, 1 de maig de 2014, a les 22.30 h
Divendres, 2 de maig de 2014, a les 22.30 h
  Diumenge, 4 de maig de 2014, a les 20.00 h
 A Roma, durant l'estiu, nobles decadents, arribistes, polítics, criminals d'alta volada, periodistes, actors, prelats, artistes i intel·lectuals teixeixen una trama de relacions inconsistents que es desenvolupen en fastuosos palaus i vil·les. El centre de totes les reunions és Jep Gambardella (Toni Servillo), un escriptor de 65 anys que va escriure un sol llibre i practica el periodisme. Dominat per la indolència i el fastig, assisteix a aquesta desfilada de personatges poderosos però insubstancials, buits i depriments.
Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)
 Organitza: Cine Club Utiye
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


Matisos, cicle de música en valencià a la Sala Matisse de València


15 de maig a les 22.30 h
Entrada: 5€ amb el carnet de la Universitat de València.
Les entrades es poden adquirir anticipadament a <www.agendapv.cat> i al Centre Octubre de València.
Organitza: Metrònom i la Sala Matisse
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


Conèixer la nostra terra millor i en valencià


Els pelegrins de les Useres
26 d'abril
Eixida amb bus a les 11.30 h des de Nuevo Centro
Arribada a València cap a les 23.30 h
A l'abril, des de la població de les Useres, té lloc aquest tradicional pelegrinatge, els orígens del qual es remunten al segle XIV. Nascut en l'època medieval, aquesta romeria té com a finalitat demanar a Déu salut, pau i pluja -dona nobis salutem et pacem et pluviam de caeli - per alleujar aquestes terres de la pesta, les guerres i la sequera que aleshores eren freqüents. Així doncs, dotze pelegrins i el guia, amb tot el personal que forma aquesta marxa, ixen divendres de les Useres fins a l'ermita de Sant Joan de Penyagolosa i baixen dissabte fent una entra emocionant i solemne. 
La romeria, la tornada
A Xodos ens afegirem al pelegrinatge pel secular camí de Sant Joan que baixa des de l'ermita del mateix nom. En arribar-hi, participarem en la celebració del final de la romeria.
La festa, l'arribada
Visita a Xodos i Atzeneta situats en uns indrets peculiars el mateix dia que, amb gran festa, coincideix amb l'arribada dels pelegrins que baixen caminant des del Penyagolosa.

 

La Tinença de Benifassà. Visita a la cartoixa
30 d'abril i 1 de maig
Eixida amb bus a les 18.00 h de Nuevo Centro
Sopar i hotel a la Sénia
Arribada a València cap a les 21.00 h
La vida dels pobles i dels habitants d'aquesta xicoteta subcomarca, alta i tancada per muntanyes, allunyada i defensada del soroll i de l'aldarull mundà, ha estat sempre referenciada pels diferents avatars que ha tingut el monestir fundat per l'orde del Cister en època medieval. Situat en un tossal al centre de la Tinença ha marcat i marca el ritme d'uns pobles amb un sol carrer i uns quants vells conversant a la porta de casa.
La cartoixa
Dijous visitarem el monestir ja que és l'únic dia que es pot fer. Anirem a Fredes que està construït sobre un tossal abocat a l'abisme. Al Bellestar, bastit al cim d'un pujol arredonit, hi ha moltes cases restaurades i una petita església que sembla datar del segle XIII. Dinarem en un restaurant olla de la Tinença i costella amb salsa.
Riu Sénia
Seguirem la ruta del portell de l'Infern (de quatre hores amb una dificultat baixa). Iniciarem el recorregut a Fredes entre un paisatge espectacular i descendirem fins a l'embassament d'Ulldecona. Seguirem el camí del barrancs de la Fou ens internarem més profundament al massís dels Ports fins al pi Gros.


Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons de descompte al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus: Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V. +INFO
Organitza: Fil-per-Randa
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística



Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".
This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario