| |||||||
3 Abr 1 Jun | EXPOSICIÓ: A L'OMBRA DEL RAGAI Els mursi, tribu coneguda pels plats labials de les dones, són, per contra, molt més que aquest reclam per a turistes. A Etiòpia trobem un poble amb una relació molt estreta | ||||||
amb el seu entorn vegetal i, sobretot, amb els arbres. Fotografies que recorren cultura, costums i paisatge. Inauguració a les 19h | |||||||
| + saber més | ||||||
| | ||||||
5 Abr | JARDICREA: EL JARDÍ DE LES TRES DELÍCIES En aquest taller - espectacle | | | 6 Abr | CONCERT: MÚSICA CLÀSSICA Tal i com marca el calendari, els | ||
gratuït grans i menuts podran transformar poemes i rimes que tinguen contingut vegetal en siluetes, que després es projectaran en una maleta viatgera molt especial. Una proposta de Carmela Mayor | concerts de clàssica de l'Aula de Música de la UV venen ja en edició de primavera. Dis-cussion és la proposta de percussió de Victoria Navarro i Sabela Castro que ens acompanyarà aquest diumenge | ||||||
+ saber més | + saber més | ||||||
| | ||||||
9 Abr | PROJECCIÓ: DONDE NACE EL AMAZONAS En aquest documental i col·loqui | | | 22-25 Abr | CURS: L'HORTA EN PASQUA Aquestes vacances de Pasqua | ||
es presenta la història de les comunitats que envolten el lloc exacte on naix aquest riu tant famós, a Perú. De com els condiciona la vida, marca la seua forma de comunicació i defineix les condicions ecològiques | els nostres menuts podran vindre al Jardí a aprendre sobre l'horta valenciana. Faran planters, replicaran espècies, i fins i tot tastaran i cuinaran els excel·lents productes de la nostra terra | ||||||
+ saber més | + saber més | ||||||
| | ||||||
5 - 15 Maig | CURS: BOTÀNICA RECREATIVA Sabons, cremes, xampú, | | | 19 - 28 Maig | CURS: EL MÓN DELS CONDIMENTS Alfàbrega per al pesto, safrà a la | ||
netejadors, repel·lents, locions capil·lars, olis, tintures, sals, dentífric... saps que tots aquests productes que uses a diari poden ser casolans i usar la botànica per fer-los? Vine al Jardí a veure com! | paella, vainilla a les natilles, les espècies són part indispensable de la nostra cuina i un regal que ens fan les nostre plantes. Història, com conrear-les i conservar-les, i receptes de tot tipus al Botànic. | ||||||
+ saber més | + saber més | ||||||
Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte "Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies
|
miércoles, 2 de abril de 2014
Inaugurem "A l'Ombra del ragai"
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario