jueves, 23 de octubre de 2014

Bar de Ciències 'Mengeu sense por!'

Bar de Ciències 'Mengeu sense por!'

L'Espai Ciència a la setmana dels Octubre, amb motiu de l'Any de la Biotecnologia

Data 24.10.2014 
Hora i lloc 19.00h a la cafeteria de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània

Els menjars d'abans eren més segurs que els d'ara? Mengem química? Són perillosos els aliments transgènics? Hi ha una dieta ideal? Què és l'enzim prodigiós? Mengeu sense por!

Bar de Ciències amb
J.M. Mulet (UPV-CSIC) i la periodista Reis Juan.

J. M. Mulet és professor titular de biotecnologia (àrea de bioquímica i biologia molecular) a la Universitat Politècnica de València, director del màster de Biotecnologia Molecular i Cel·lular de Plantes (CSIC-UPV) i investigador en l'Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes, un institut mixt que depèn del CSIC i de la UPV. Divulgador de temes relacionats amb la biotecnologia i l'alimentació. És autor de Comer sin miedo (Destino) i de Los productos naturales ¡vaya timo! (Laetoli)


Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario