jueves, 14 de mayo de 2015

Quarks, salut i biotecnologia al València Pint of Science 2015

La Universitat de València participa en el Pint&Science, un festival que de forma anual se celebra durant tres dies simultàniament en bars de tot el món. S'ofereix un espai que permet a la gent discutir sobre la investigació amb les persones que la duen a terme. Els dies 18, 19 i 20 de maig, les ciutats de Madrid, Barcelona, Saragossa, Múrcia, València, Pamplona, Sant Sebastià i Santiago de Compostel·la veuran els seus investigadors al bar explicant la seua tasca.

El Pint&Science a València té com a organitzador local la fundació Inndea i es desenvoluparà en tres sessions en què participaran investigadors i investigadores de prestigi, experts en la matèria:

Dilluns 18: Dels àtoms a les galàxies: dels quarks a la matèria obscura, amb Miguel Ángel Sanchis (catedràtic de Física Teòrica de la Universitat de València i vicepresident de la Real Sociedad Española de Física; membre de l'IFIC), Elena Pinilla Cienfuegos (investigadora del Centre de Tecnologia Nanofotònica de la Universitat Politècnica de València), Francesc Monrabal (becari contractat; membre de l'IFIC), Susana Cabrera (científica titular del CSIC; membre de l'IFIC), Gabriela Barenboim (professora titular de Física Teòrica de la Universitat de València; membre del I'FIC) i José Valle (professor d'investigació del CSIC; membre de l'IFIC).

Dimarts 19: El nostre cos: quan la salut falla, amb Santiago Vega García (degà de la Facultat de Veterinària UCH-CEU), Juan Nácher (Ph.D. professor de Biologia Cel·lular, Universitat de València, CIBERSAM —Centre d'Investigació en Xarxa de Salut Mental—) i Andrea Palomar Ríos (estudiant de treball de fi de grau, Laboratori Oncologia Molecular, FIHgU).

Dimecres 20: El nostre cos: flipant amb la biotecnologia, amb Angel Alberich-Bayarri (investigador del Grup d'Investigació Biomèdica en Imatge (GIBI2^30) de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe) i Vicente Rubio (investigador de l'Institut de Biomedicina de València, Consejo Superior de Investigaciones Científicas).

Totes les Pint&Science tindran lloc al pub Birra&Blus a les 19.00 hores.


Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario