lunes, 18 de enero de 2016

De la planta al plat! Obrim els cursos d'hivern del Botànic




 
   
cabecera
   

PLANTA-PLATO-3    
   

  Feb   Març 

DE LA PLANTA AL PLAT

El cicle d'hivern de cursos del Botànic ve a seduir-nos per l'estómac. Quin paper tenen les plantes a la cuina? Vos donaran la resposta els tallers dedicats a les plantes condimentàries, a herbes desconegudes, a flors, a llegums, a l'edulcorant vegetal 

 

estèvia, i a les receptes gastrobotàniques més suggerents. Prepareu els davantals!

  + saber més
     

5k-bol
       PELLICER-BOL
   

  Gen  

A ESPORES...

Analitzem el circuit 5k del Jardí del Túria des d'una visió molt 

        

Gen

ENTREVISTA DE JAUME PELLICER AL BOTÀNIC

Els companys de Samaruc digital 

 

especial, mostrant-vos el seu contingut Botànic. Dedicat als runners que volen exprimir al màxim la seua experiència. També trobareu l'almanac de gener dedicat als anticiclons.

  s'acostaren al Botànic a entrevistar a Jaume Pellicer, nebot del conegut etnobotànic. Ens parla del seu treball al Jardí Botànic de Kew, dels inicis al mateix Botànic de València, i de diversitat genètica i evolució.
  + saber més
  + saber més
       

YOGA-BOL-CABEZA
       LLORENS-BOL
   

    24     Gen

ACTIVITAT: IOGA PER A MENUTS

Torna el ioga amb una sessió

        

    17      Gen 

MÚSICA: ERNESTO LLORENS GYPSY JAZZ PROJECT

 

infantil hivernal per seguir en contacte amb la natura i aprofitar les temperatures suaus a la ciutat. Consulteu totes les dates del cicle fins a juny a la nostra web i aprofiteu l'opció de l'abonament.

  Aquest violinista alcoià establert a Nova York i de formació internacional, porta al Jardí el seu últim treball On my gypsy Way amb prestigiosos guitarristes, amb un convidat especial, Sébastien Giniaux.
  + saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario