miércoles, 20 de enero de 2016

[Escriu-me] Tankats, El xic de Chaplin i Llibert al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Tankats al Teatre Micalet...

 

 Tankats

21 de gener, 20.30 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

Tankats és un grup de joves nascut l'any 2012 a Alcoi, concretament a l'institut IES Pare Vitòria durant un tancament al mateix com a forma de protesta contra les retallades. En aquell tancament, alguns alumnes vam portar instruments i vam tocar junts de forma totalment improvisada, a partir d'això alguns professors ens van motivar per fer una cosa semblant de manera més preparada per als futurs tancaments i així va ser com va nàixer el grup Tankats. Amb un grup molt extens vam realitzar el primer concert a l'IES Cotes Baixes. Posteriorment, després d'alguns concerts, vam decidir prendre'ns el grup de manera més seriosa i alguns components van decidir abandonar-lo, i així vam arribar a la formació actual:


 

 

El xic de Chaplin

Amb Amparo Oltra
Pianista Ángel Galán

22 de gener, 19.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

El Xic de Chaplin és una peça que barreja el teatre, el cinema i la música en directe: un espectacle "teatrecinemamusical". A partir de l'obra mestra del cinema mut The Kid de Charles Chaplin, s'ha creat aquest muntatge en què el personatge de "l'actriu" entra de la pantalla i n'ix per contar-nos la seua història i els motius pels quals es veu abocada a actuar de la manera que ho fa. Tot això acompanyat d'una banda sonora interpretada en directe al piano; instrument que per les seus capacitats interpretatives i orquestrals permet reaccionar amb immediatesa al matisos narratius de la pel·lícula original que es projecta durant l'espectacle. Un muntatge recomanat per a totes les edats.


 

 

 

Llibert

Autora: Gemma Brió
Direcció: Norbert Martínez
Actrius: Gemma Brió, Tàtels Pérez i Mürfila

Funcions: 23 i 24 de gener de 2016 a les 19.00 h.

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

na mare relata els quinze dies de la vida del seu fill i com passa ella i la seua parella, des de l'explosió de felicitat de saber que està embarassada, fins a la muntanya russa per la qual ha de passar: la visió que té de tot el que l'envolta, de la malaltia, de la mort, de les decisions que ha de prendre, dels dubtes, del dolor, dels entrebancs i de les contradiccions amb què s'enfronta. Llibert, t'arrossega com un aiguat i et deixa, finalment, el solatge d'uns fets particulars que tenen valor universal.

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


El virus de la por a Ontinyent

 

El virus de la por

Direcció: Ventura Pons

Guió: Josep Maria Miró i Ventura Pons
Amb Roser Batalla, Rubèn de Eguia, Albert Ausellé, Santi Ricart, Diana Gómez, Xavier Pujolràs, Anna Azcona.

dimecres, 20 de gener, a les 20.00 h i 22.30 h
dijous, 21 de gener, a les 20.00 h i 22.30 h
divendres, 22 de gener, a les 20.00 h i 22.30 h
dissabte, 23 de gener, a les 18.00 h, a les 20.00 h i a les 22.30 h
diumenge, 24 de gener, a les 18.00 h i 20.00 h

 LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Els xiquets d'un grup de natació d'un poliesportiu municipal acusen el monitor de besar a un d'ells, fet que preocupa i inquieta els pares. Anna, la directora del club de natació li demana explicacions al monitor, però les versions no coincideixen. Es tracta d'un gest d'afecte per calmar un nen espantat o hi ha alguna cosa més? La sospita alimenta la por i aquesta genera violència. L'altre monitor de la piscina, ple de dubtes i temors, es desentén del problema del company. El seu silenci és fruit de la covardia i la submissió general.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

Organitza: Cine Club Utiye

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 


 La guerra dels mons 2.0 al Teatre Principal

 

La guerra dels mons 2.0

Direcció i text: Roberto García
Composició musical: Andrés Valero
Intèrprets: Verònica Andrés, Álvaro Báguena, Jordi Ballester

Funcions: dimecres i dijous a les 19.00 h, divendres i dissabte a les 20.30 h, i diumenge a les 18.00 h

 Lloc: Teatre Principal (carrer de les Barques, 15, València)

L'any 1938, Orson Welles va emetre una versió radiofònica de La guerra dels mons. Durant el programa, milions de nord-americans van creure que els marcians envaïen la Terra. Va ser l'emissió del pànic. El primer fenomen viral del món contemporani. Com hauria fet Orson Welles La guerra dels mons avui dia?, en l'era digital, l'era de Youtube, de la saturació informativa i la falsificació de nosaltres mateixos a través de les xarxes socials? Amb una trama addictiva i una intriga creixent, La guerra dels mons 2.0 ens submergeix en un joc d'espills pervers, com els que agradaven a Orson Welles. Un espectacle visualment hipnòtic i de rabiosa actualitat que ens parla de la confusió, que ens genera no saber què és veritat i què és mentida i de la por com la més efectiva arma de manipulació massiva.

Entrades: 50% de descompte en la taquilla amb la presentació del carnet universitari (més un acompanyant). Els dies 28 i 29 de gener l'entrada valdrà 5€ amb la presentació del carnet universitari (més un acompanyant).

Organitza: Teatre Principal

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario