lunes, 17 de julio de 2017

[Escriu-me] ‘Intocable’ a la fresca, al barri d'Aiora

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Intocable' a Aiora riu (20 de juliol, 22.00 h) 

Aiora riu: cicle de comèdies interculturals
Cinema a la fresca i en valencià al barri d'Aiora
Entrada lliure
Porta l'entrepà i nosaltres posarem la cadira!
La programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores cinematogràfiques o per raons meteorològiques.
109 minuts
Versió doblada en valencià
Director: Olivier Nakache, Eric Toledano
Amb François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Audrey Fleurot, Clotilde Mollet, Joséphine de Meaux, Alba Gaia Bellugi, Cyril Mendy, Christian Ameri, Marie-Laure Descoureaux, Gregoire Oestermann
Lloc: esplanada, metro d'Aiora, València
Philippe, un aristòcrata milionari que s'ha quedat tetraplègic a causa d'un accident de parapent, contracta Driss, un immigrant d'un barri marginal acabat d'eixir de la presó, com a cuidador a domicili. Encara que, a primera vista, no sembla la persona més indicada, els dos acaben aconseguint que convisquen Vivaldi i Earth Wind and Fire, l'eloqüència i la hilaritat, els vestits d'etiqueta i el xandall. Dos mons enfrontats que, a poc a poc, congenien fins forjar una amistat tan absurda, divertida i sòlida com inesperada.
Organitza: YMCA
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística i l'Associació de Veïns i Veïnes Marítim-Aiora


Cinema en valencià als AlbaTexas 

El Servei de Política Lingüística enceta una col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas. Aquesta es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge. Haureu de consultar la programació al web dels cinemes per saber les pel·lícules que acompleixen aquests requisits.
Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.
Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.
Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.
No hay comentarios:

Publicar un comentario