lunes, 10 de julio de 2017

[Escriu-me] Proves SIELE Global a la Universitat de València

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Proves SIELE Global a la Universitat de València (13 de juliol, 10.00 h) 

El SIELE (Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española) acredita el domini de la llengua espanyola a joves i adults que tenen l'espanyol com a llengua estrangera, segona o materna. Ofereix la possibilitat de realitzar un examen complet o bé només algunes proves, si el que es vol és acreditar competències parcials de la llengua. La realització de les proves i la inscripció són per ordinador i el candidat tria la data i l'hora en la qual desitja examinar-se. Els resultats es reben en un termini màxim de tres setmanes i el candidat pot imprimir des de l'aplicació informàtica el seu certificat o informe, que té una vigència de dos anys.
El dia 13 de juliol, a les 10:00, hi ha convocada una prova SIELE Global a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.
Podeu accedir a la inscripció i la informació de la convocatòria de d'aquest enllaç.Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.No hay comentarios:

Publicar un comentario