martes, 23 de diciembre de 2014

[ESCRIU-ME] 'La bella i la b=?iso-8859-1?Q?=E8stia'?= en Un Nadal de cine a Ontinyent

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


La bella i la bèstia a Ontinyent

 

Un Nadal de cine a Ontinyent

La bella i la bèstia

[La belle et la bête]

Direcció: Christophe Gans

Amb Vicent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier, Eduardo Noriega, etc.

Divendres, 19, dissabte, 20, diumenge, 21, dilluns, 22, dimarts, 23, i dijous, 25 de desembre de 2014, a les 16.30 i a les 18.00 h

LlocCineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Aquesta és una nova adaptació de l'obra clàssica francesa. Any 1720, després del naufragi de les seues naus, un mercader arruïnat ha d'exiliar-se al camp amb els sis fills. Entre ells, hi destaca Bella, la més jove de les filles, alegre, bonica i plena d'encant. Després d'un viatge esgotador, el mercader descobreix el domini màgic de la Bèstia, que el condemna a mort per haver-li furtat una rosa.

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

 Organitza: Cine Club Utiye
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 

 

 

I més cinema al Nadal d'Ontinyent...

 

El secret del llibre de Kells

Direcció: Tomm Moore

Film d'animació per a tots els públics

26, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2014 a les 16.30 h i a les 18.00 h

Brendan, un jove monjo de 12 anys, viu en una remota abadia fortificada de Kells, a la Irlanda del segle IX. Juntament amb la resta de germans ajuda a construir una muralla per protegir l'abadia dels assalts dels víkings. Però una nova vida d'aventures es presenta davant ell quan coneix un famós mestre que arriba de terres estrangeres.

  

 

 

L'abella Maia

Direcció: Alexs Stademann i Glenn Fraser

Film d'animació per a tots els públics

1, 2, 3, 4 i 6 de gener de 2015 a les 16.30 h i a les 18.00 h

Acabada de nàixer, l'abella Maya és un remolí i no segueix les regles del rusc. Una d'aquestes regles és no confiar en les vespes que viuen més enllà del prat. Quan desapareix la preuada gelea reial, les vespes són les principals sospitoses, però les abelles creuen que Maya ha estat el seu còmplice. Ningú li donarà suport llevat del seu amic Willy, que emprendrà amb ella un viatge ple d'aventures per trobar el veritable culpable. Al mateix temps, intentaran evitar una guerra entre les abelles i les vespes.

 

 

 

Sunshine on Leith [Surt el sol a Edimburg]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Direcció: Dexter Fletcher

Amb Peter Mullan, Antonia Thomas, Jason Flemung, Freya Mavor, Jane Horrocks, Paul Brannigan.

2, 3, 4 i 6 de gener de 2015, sessions a les 20 h (doblada) i a les 22.30 h (VOS)

7 i 8 de gener de 2015, sessions a les 18 h (VOS), a les 20.00 h (doblada) i a les 22.30 h (VOS)

Dos bons amics, Davy i Ally, tornen a Edimburg després de complir el servei en la guerra d'Afganistan. Tots dos continuen les relacions de parella que tenien abans: Ally amb Liz i Davy amb Yvonne. Mentrestant, els pares de Davy, Rab i Jean estan ocupats planejant les seues noces de plata. Tot va bé fins que una revelació del passat de Rab amenaça amb destruir la família i separar les tres parelles. 


Dragon Ball Z: la batalla dels déus a Benimaclet


 

 

Cinema al Musical Benimaclet

Dragon Ball Z: la batalla dels déus

Direcció: Masahiro Hosoda

 Dimecres, 14 de gener de 2015, 21.30 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

Alguns anys després de la batalla amb Majin Buu, Bils, el déu de la destrucció, encarregat de mantenir l'equilibri de l'univers, s'ha despertat d'un llarg somni. En escoltar rumors sobre un saiyajin que ha vençut a Freezer, Bils part a la cerca de Goku. Emocionat pel fet que haja aparegut, després de tant de temps, un oponent tan poderós, Goku ignora els advertiments de Kaito i decideix enfrontar-s'hi.

 Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical (CIM) de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística


El planeta del xicotet príncep al Teatre Micalet

 

 

 

 

 

El planeta del xicotet príncep

 Una adaptació del llibre de Saint-Exúpery Le Petit Prince.

Amb Jonatan Cantos, Paula Quiles, Melissa Ussina i Irene Hermoso de Mendoza

Del 14 al 18 de gener de 2015

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h

 Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

El petit príncep ix del seu xicotet planeta, on vivia plàcidament amb l'única responsabilitat de cuidar la seua flor Marga. Raptat per la reina, que el fica en una botella i el llança a l'espai, l'aviador s'encarregarà d'endinsar-nos en una aventura plena de botelles voladores, contenidors espacials, persecucions, personatges absurds, moltes rialles i un final feliç.

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la bibliotecaels Tarongers, aulari NordBlasco Ibáñez, aulari V), que prodreu bescanviar per entrades en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. +INFO

Hi podreu utilitzar els bons de campanyes anteriors.

Organitza: Teatre el Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: “unsubscribe escriu-me”.

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including “unsubscribe escriu-me” in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario