martes, 16 de diciembre de 2014

Famelab a València, el pròxim 18 de desembre

En el marc del programa de divulgació científica del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS i de la Setmana de la Ciència, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i el Consell Superior d'Investigacions Científiques acullen una jornada formativa organitzada per la FECYT i el British Council, els promotors de Famelab a Espanya, el concurs internacional de monòlegs científics en el qual participen més de 25 països d'arreu del món.

 

Famelab intenta trobar noves veus de la ciència que divulguen la investigació d'una forma entretinguda i rigorosa a través de monòlegs de tres minuts. En l'edició 2015, la fase de selecció romandrà oberta fins al 3 de febrer de 2015.

 

Hi poden participar estudiants, investigadors o professors de ciències residents a Espanya per mitjà d'un vídeo en què expliquen, sense presentacions, una història de ciència que captive el públic.

 

Durant la jornada, que tindrà lloc el pròxim 18 de desembre, t'exposarem la dinàmica del concurs, t'ensenyarem les principals tècniques per a preparar el teu monòleg i et descobrirem els trucs més útils a l'hora d'enfrontar-te al públic.

 

 

El programa de la jornada és el següent:

 

10:30 – 11:15 – Presentació de Famelab  -  Representants de FECYT i British Council.

 

11:15 – 12:00 – Jo vaig participar en Famelab – Experiències i aprenentatges d'Eduardo Sáenz de Cabezón en Famelab España.

 

12:00: 13:30 – Masterclass sobre redacció i interpretació de monòlegs – Belén Rubio, actriu i monologuista.

 

13:30- 14:00 – Presentació de monòlegs per candidats.

 

IMPORTANT: Si teniu una idea de monòleg o inclús ja en tens preparat un, en finalitzar la masterclass tindreu l'oportunitat de representar-lo en públic i Belén Rubio i Eduardo Sáenz podran donar-vos consells sobre com millorar-ne el contingut i l'actuació.

 

Activitat gratuïta

 

Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Química del Campus de Burjassot de la Universitat de València (Bloc E – 1a planta)

 
 
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario