lunes, 24 de octubre de 2016

[Escriu-me] ‘Mariola, serra de llibertat’ a Benimaclet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Mariola, serra de llibertat' a Benimaclet, dijous 3 de novembre a les 20.00 h 

Entrada lliure, capacitat limitada.
Durada: 60 minuts
Directors: Matilde Alcaraz i Santi Hernández
Els directors, Santi Hernández i Matilde Alcaraz, presentaran el documental.

Sessions: dijous, 3 de novembre a les 20.00 h
Lloc: Centre Instructiu Musical de Benimaclet, carrer del Baró de San Petrillo, 14, València

Mariola, serra de llibertat busca l'essència de la serra a través de la gent que més la coneix, aquells que treballen, viuen o s'inspiren en la Mariola. Persones de Bocairent, Alcoi, Banyeres, Agres, Alfafara, Cocentaina o Muro, orgullosos d'una serra que els dóna identitat.
El documental mostra el patrimoni arqueològic, històric i mediambiental d'un paisatge viu i en constant transformació, un ric mosaic de cims, plantes, herbes, fonts, fauna, masos, castells, ermites o caves.

Organitza: CIM Benimaclet
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

15 Mostra de Cinema d'Ontinyent. Homenatge a Ventura Pons, del 31 d'octubre al 6 de novembre de 2016 

Projeccions en el Centre Comercial El Teler


 divendres 4 de novembre
a les 20 hores. Lloc: Teatre Echegaray
ACTE D'HOMENATGE A VENTURA PONS
Presentat i dirigit per la periodista Amàlia Garrigós. Amb la presència i intervenció del director Ventura Pons, l'actriu Teresa Gimpera i l'actor Ignasi Millet.
Amb l'actuació d'Amanita Suit 

Organitza: Utiye Cinema
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

'Hamlet canalla al Teatre Micalet (del 14 d'octubre al 6 de novembre de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
De Manolo Molins
Direcció de Joan Peris
Amb Josep Manel Casany i Ximo Solano
Coproducció de l'Institut Valencià de Cultura i de la Companyia Teatre Micalet.
Sessions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19 h. Diumenge 16 d'octubre i divendres 21 d'octubre no hi ha funció.
El Hamlet més canalla arriba al Micalet. Un espectacle inspirat en el Hamlet de Shakespeare en la commemoració del IV centenari de la mort de l'autor.
Aquest text mostra una nova visió de Hamlet, ens parla de la complexitat de la tragèdia, de la inutilitat de la venjança, suggerint un debat d'un tema d'actualitat permanent.  Hi veiem el Hamlet maltractador de dones, assassí, que s'aprofita dels febles i que lliura el seu poble a l'enemic. Un "heroi" que sacrifica tots i totes els que té al voltant per la seua "missió". Amb Hamlet Canalla es pretén regirar la visió d'un dels personatges teatrals més grans de la història, d'aquest messies que ho fa tot per "salvar" el seu poble, ara que tenim tants herois d'aquesta mena en la vida pública.
Amb aquest text del valencià Manuel Molins, podrem posar-nos en la pell dels "febles": què sent Ofèlia cap al seu maltractador, per què Gertrudis es comporta d'aquella manera, què pensa l'Actor quan Hamlet està assetjant-lo…
Organitza: Teatre Micalet

'Ricard de 3r' al Teatre Micalet (del 16 al 20 de novembre de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Dramatúrgia Gerard Guix
Direcció Montse Rodríguez
Interpretació Guillem Balasc
Sessions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h
La història d'un adolescent tancat al seu garatge.
Aquesta és la història d'en Ricard, un adolescent tímid i introspectiu que passa hores tancat al garatge de casa seua, alimentant la quotidianitat que ell percep com a excloent, hostil i depriment. Un dia, gràcies a un fet extraordinari que altera la monotonia, descobreix l'obra Ricard III de William Shakespeare. Els paral·lelismes que troba de Gloucester amb la seua vida el porten a obsessionar-se amb el personatge que es converteix en l'exemple a seguir, utilitzant, com ell, la manipulació i la violència per a intentar canviar el seu trist destí.
A Ricard de 3r l'espectador, convertit en voyeur de primera fila, observarà amb detall la metamorfosi de l'adolescent, i no podrà evitar preguntar-se si l'educació i la societat tenen part de responsabilitat en casos com aquest.
Organitza: Teatre Micalet

 

 Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.
No hay comentarios:

Publicar un comentario