viernes, 21 de octubre de 2016

[Escriu-me] XVI Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 XVI Trobada del Voluntariat Lingüístic Universitari. Benicàssim (la Plana) 10, 11, 12 i 13 de novembre de 2016 

20 anys de Voluntariat Lingüístic. Què aportem a la societat, durant l'etapa universitària i després?

10, 11, 12 i 13 de novembre de 2016
Benicàssim (la Plana)

Presentació

Ara fa vint anys es van posar en marxa les primeres experiències de Voluntariat Lingüístic a les universitats Autònoma de Barcelona, València i Jaume I. La majoria de les universitats de la Xarxa Vives han tingut o tenen programes de Voluntariat Lingüístic per on han passat milers de persones de tots els orígens i de totes les titulacions. Han contribuït, sens dubte, a augmentar l'ús de la llengua pròpia en la comunitat universitària i a promoure els valors del plurilingüisme. La majoria d'aquestes persones s'han incorporat a l'àmbit laboral, des de totes les professions, i moltes continuen actives en el món associatiu, sindical o polític. Què aporta el Voluntariat Lingüístic Universitari a la societat?

Objectius

Dinamitzar els contactes entre el voluntariat lingüístic de totes les universitats de la Xarxa Vives, conèixer una de les nostres contrades més emblemàtiques i debatre sobre les polítiques lingüístiques dins i fora de l'àmbit universitari.
Lloc de celebració: Alberg Juvenil Argentina, Av. de Ferrandis Salvador, 40, Benicàssim (la Plana)
Teniu més informació sobre la Trobada i la inscripció a: <http://www.spluv.es/trobada>
 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario