sábado, 13 de mayo de 2017

Encetem el cicle Llunàtic Jazz al Botànic!


 
cabecera
     

banner botanic 2017 1    
   

   27      Maig  

MÚSICA: ENCETEM 'LLUNÀTIC JAZZ'

Enguany les vuit fases de la lluna seran les protagonistes dels vuit concerts del nostre cicle de jazz. I és que, de la mateixa foram que la lluna canvia en funció de l'angle del 

  qual la mirem i aconsegueix inspirar-nos de moltes maneres diferents, la nostra experiència amb el Jazz dependrà no només de les influències i l'estil emprats sino també del moment en el qual ens trobem i el nostre estat d'ànim. Comencem amb la lluna plena del jove trompetista Pepe Zaragoza i el hard bop contemporani del seu primer disc. Entrades disponibles a taquilla!
  + saber més
     

INSPIRATS 2017 WEBPEK
       TALLER ESCRITURA PEK
   

    20     Maig

CONCURS: (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

La segona edició del concurs

        

  26-27   Maig

CURS: TALLER D'ESCRIPTURA CREATIVA BREU I NATURA

 

de narrativa i pintura ràpides InsPirats pel Botànic se celebra este mes de maig. Si la teua passió es troba en el llenç o en el full no pots perdre esta ocasió de passar un dia al Jardí Botànic, exprimir tota la teua creativitat, i aspirar a un dels nostres premis. Converteix-te en un autèntic InsPirat!

  Un curs emmarcat al certamen InsPirats pel Botànic on podreu fer germinar les vostres idees i convertir-les en relats de la mà de l'escriptor Nacho Meseguer. Apunta't i i practica la jardineria narrativa, la natura del Jardí es convertirà en la vostra musa per un dia! 
  + saber més
  + saber més
       

PAISAJES LAPIZ
       NINOS CURSO
   

     27      Maig

CURS: TALLER DE DIBUIX I NATURA

Aprèn a pintar paisatges a l'aire

        

  28   Maig

CURS: TALLER INFANTIL DE DIBUIX

 Segona edició d'aquesta 

 

lliure amb aquest curs emmarcat també al certamen InsPirats del Botànic. Prepara el llapis i deixa't portar amb l'artista Joan Fuster, que ens portarà guies, trucs i premisses per a compondre una il·lustració paisatgística.

  experiència artística gratuïta de la mà de Núria Ferriol. El nostre jardí, un món d'inspiració, l'últim taller emmarcar al concurs InsPirats pel Jardí, on els xiquets podran treballar diferent tècniques aplicades a l'observació del Botànic. 
  + saber més
  + saber més

salir arte pek
       CONDIMENTOS
   

    18     Maig

ACTIVITAT: DIA DELS MUSEUS, JORNADA DE PORTES OBERTES

        

  5-14   Jun

CURS: EL MÓN DELS CONDIMENTS

Espècies, plantes aromàtiques, 

 

Com museu viu que som, aquest dia, l'entrada al nostre Jardí serà gratuïta i a més hem preparat un taller de pintura amb 'Salir con Arte', per pintar nenúfars a l'Umbracle. Matrícula oberta, places limitades.

  fulles i flors comestibles... molts dels protagonistes dels nostres plats tenen origen botànic. Un ampli ventall de sabors i aromes vegetals per descobrir amb el Gabinet de Didàctica del Botànic.
  + saber més
  + saber més
       

CORAL WEB PEK
       clasica pek
   

    13      Maig

MÚSICA: CONCERT D'INTERCANVI CORAL

El Patronat d'Activitats Musicals 

        

  16   Maig

MÚSICA: QUARTET KLEIN EN CONCERT

Al mes de maig, més actuacions  

 

de la UV organitza al Botànic aquest intercanvi entre la nostra Universitat i la de Barcelona. Una activitat de germanor acompanyada de piano on sonaran peces de cançó popular, del renaixement, del barroc i el classicisme, però també de música moderna.

  de l'Aula de Música de la Universitat de València. Dos violins, una viola i un violoncel a càrrec de músics valencians, que interpretaran a Ludwig van Beethoven i a Dimitri Xostakóvitx. a l'Auditori Joan Plaça. Entrada gratuïta, aforament limitat.
  + saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

No hay comentarios:

Publicar un comentario