lunes, 25 de noviembre de 2013

[acip] Preocupa't for all: Ocupabilitat per a universitaris i universitàries amb discapacitat o necessitats educatives especials

Benvolgut/da estudiant/a

Benvolgut/da titulat/da,

 

La Universitat Jaume I, amb el suport de la Fundación Universia i la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge, ha posat en marxa el programa


Preocupa't for all: igualtat d'oportunitats per a universitaris i universitàries UJI


EN QUÈ CONSISTEIX?

Es tracta de millorar l'ocupabilitat i fomentar l'emprenedoria dels universitaris i universitàries amb discapacitat o amb necessitats educatives especials.


QUI POT PARTICIPAR EN EL PROGRAMA?

Estudiants/es i titulats/des de l'UJI amb qualsevol grau de discapacitat o limitació que requerisquen prestacions educatives especials.


QUÈ M'APORTA?

Les persones participants rebran orientació professional, assessorament i formació per a millorar tant en el seu procés de recerca de feina o de pràctiques com en les seues expectatives emprenedores i així poder potenciar la seua inserció laboral.
Es desenvoluparan activitats que propicien la creació i difusió d'ocupació per a facilitar la incorporació de les persones participants al mercat de treball.


COM PUC PARTICIPAR EN EL PROGRAMA?

Si tens o una discapactitat o necessitats educatives especials.Omplint aquesta enquesta.

QÜESTIONARI PROJECTE PREOCUPA'T FOR ALL

És important que la omplis, tant si desitges participar com si no, doncs pretenem demanar dades de molta rellevància per a la inserció laboral d'aquestes persones universitàries. L'enquesta és anònima però si desitges participar s'activaran les caselles de dades personals que ens permetrà posar-nos en contacte amb tu.

 

Recorda: si tens una discapacitat superior al 33 %, encara que no estiga certificada, o inferior al 33 % i tens necessitats educatives específiques, però no ho has comunicat a l'UJI, posa't en contacte amb la Unitat de Suport Educatiu.

MÉS INFORMACIÓ

Programa d'Atenció a la Diversitat
(PAD)

suport@uji.es

Olga Carbó

 Tel: 964 387 089

Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques (OIPEP)

preocupat@uji.es

Tonia Cerveró

 Tel.: 964 387 069

 

Heu rebut aquesta comunicació per estar inclòs en la base de dades de caràcter personal propietat de la Universitat Jaume I de Castelló.

Si no desitgeu rebre més informació de la Universitat Jaume I de Castelló, podeu accedir, rectificar o cancel·lar les vostres dades personals, seguint el procediment descrit a http://www.uji.es/organs/sg/protdad.thtml#6b

 

-----------------------------------------------------------------------------

Estimado/a estudiante/a,

Estimado/a titulado/a,


La Universitat Jaume I, con el apoyo de la Fundación Universia y la Cátedra INCREA de Innovación, Creatividad y Aprendizaje, ha puesto en marcha el programa

"PREOCUPA'T for all: Igualdad de oportunidades para universitarios y universitarias UJI"


¿EN QUÉ CONSISTE?

Se trata de mejorar la empleabilidad y fomentar el emprendimiento de los universitarios y universitarias con discapacidad o con necesidades educativas especiales.


¿QUIÉN PUEDE PARTICIPAR EN EL PROGRAMA?

Estudiantes/as y titulados/as de la UJI con cualquier grado de discapacidad o limitación que requieran prestaciones educativas especiales.


¿QUÉ ME APORTA?

Las personas participantes recibirán orientación profesional, asesoramiento y formación para mejorar tanto en su proceso de búsqueda de trabajo o de prácticas como en sus expectativas emprendedoras y así poder potenciar su inserción laboral.
Se desarrollarán actividades que propicien la creación y difusión de empleo para facilitar la incorporación de las personas participantes al mercado de trabajo.

 

¿CÓMO PUEDO PARTICIPAR EN EL PROGRAMA?

Si tienes una discapacidad o necesidades educativas especiales. Rellenando esta encuesta.

CUESTIONARIO PROYECTO PREOCUPA'T FOR ALL

Es importante que la rellenes, tanto si deseas participar como si no, pues pretendemos recabar datos de mucha relevancia para la inserción laboral de estas personas universitarias. La encuesta es anónima pero si deseas participar se activarán las casillas de datos personales que nos permitirá ponernos en contacto contigo.

Recuerda: si tienes una discapacidad superior al 33 %, aunque no esté certificada, o inferior al 33 % y tienes necesidades educativas específicas, pero no lo has comunicado a la UJI, ponte en contacto con la Unidad de Apoyo Educativo.

MÁS INFORMACIÓN

Programa de Atención a la Diversidad
(PAD)

suport@uji.es

Olga Carbó

 Tel: 964 387 089

Oficina de Inserción Profesional y Estancias en Prácticas (OIPEP)

preocupat@uji.es

Tonia Cerveró

 Tel.: 964 387 069

 


Ha recibido esta comunicación por estar incluido en la base de datos de carácter personal propiedad de la Universitat Jaume I de Castelló.

Si no desea recibir más información de la Universitat Jaume I de Castelló, puede acceder, rectificar o cancelar sus datos personales, siguiendo el procedimiento descrito a http://www.uji.es/organs/sg/protd-es.thtml

 



 



 




   

Per donar-vos de baixa d'aquest grup i deixar de rebre els missatges, envieu un correu electrònic a acip+unsubscribe@uji.es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario