jueves, 2 de febrero de 2017

Coneix la planta del mes i gaudiex dels cursos del Botànic!Si no visualitzes bé aquest mail fes clic ací

cabecera
     

Iresine herbstii 4    
 

Febrer!

PLANTA DEL MES: FULLES DE SANG

La nostra protagonista aprofita com a planta tintòria de teles o fils de cotó. La nota de color que dóna al Jardí s'ha de mantenir procurant-li una bona il·luminació. Fulles ovals de color púrpura i roig amb nervis ben marcats són la seua característica més cridanera que pot anar acompanyada de les seues capacitats enfiladisses. La trobaràs a la nostra col·lecció de plantes útils.

+ saber més
 

iniciacio jardineria pek
       olis pek
 

   14-28    Feb

CURS: INICIACIÓ A LA JARDINERIA BÀSICA

        

 3 - 4  Març

CURS: ELS OLIS VEGETALS A LA DIETA

Un clàssic dels nostres tallers. Ja són moltes els qui, després de passar pels consells del Gabinet de Didàctica, aprenen de planters, esqueixos, cures, xerojardineria i plaguicides naturals entre altres. Curs amb 5 sessions pràctiques.

  Quin impacte nutricionals i sobre la salut tenen els olis vegetals? Saps quants existeixen? I en quins productes habituals estan afegits i els consumeixes? Aconsegueixes desxifrar l'etiquetatge del que compres? Per a convertir-nos en consumidors responsables i millorar el nostre rebost i la nostra alimentació.
+saber més
  + saber més
     

pie

Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--  Eva Pastor Serra Gabinet de Cultura botànica i Comunicació  Jardí Botànic de la Universitat de València c/Quart, 80. 46008 València tlf. (+34) 96 315 68 06 fax. (+34) 96 315 68 26  eva.pastor@uv.es @EvaBotanic  cicbotanic@uv.es www.uv.es/jardibotanic www.espores.org www.facebook.com/jardibotanicuv @JardiBotanicUV  CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT  Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.  El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o  distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent  i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i  polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).  Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que  es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario