miércoles, 6 de octubre de 2010

Actes de la setmana

Vos informe de les activitats del Botànic per aquesta setmana:

 

Avui a la vesprada, a les 19h a l’Auditori Joan Plaça, encetem el nostre cicle de conferències que tots els anys es porta experts en botànica, jardins botànics i conservació. La primera xerrada és a càrrec d’Antoni Aguilella i porta per títol “Celebrant la Biodiversitat. Hi ha alguna cosa que celebrar?”

 

A més, demà dijous, a les 19.30h, s’inaugura a l’Estufa Freda l’Exposició Eco-Sistemes, Disseny i Biodiversitat amb un recull dels treballs dels alumnes de l’escola de disseny Barreira, que enguany s’han inspirat en el medi ambient i han perseguit la sostenibilitat en els seus projectes de disseny gràfic, d’interiors, de mobiliari i moda. Estarà fins el 7 de novembre.

 

La resta de l’agenda cultural la trobareu a www.uv.es/jardibotanic

 

**

 

Os informo de las actividades del Botànic para esta semana:

 

Esta tarde, a las 19h en el Auditorio Joan Plaça, abrimos nuestro ciclo de conferencias que todos los años nos trae expertos en botánica, jardines botánicos y conservación. La primera charla es a cargo de Antoni Aguilella y lleva por título “Celebrant la Biodiversitat. Hi ha alguna cosa que celebrar?”

 

Además, mañana jueves, a las 19.30h, se inaugura en la Estufa Fría la exposición Eco-Sistemes, Disseny i Biodiversitat que reúne los trabajos de los alumnos de la escuela de diseño Barreira, que este año se han inspirado en el medio ambiente y han perseguido la sostenibilidad en sus proyectos de diseño gráfico, de interiores, de mobiliario y moda. Estará hasta el 7 de noviembre. 

 

El resto de la agenda cultural la encontraréis en www.uv.es/jardibotanic

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario