Espai Ciència Setmana dels Octubre
Innova't . Bars de Ciències per a innovar el teu futur
La ciència de la cuina i la cuina de la ciència
Hi ha una gastronomia científica? Quines aportacions fa la ciència a la cuina? Es pot aprendre ciència a la cuina?
En aquesta ocasió maridarem cuina i ciència com un aperitiu saborós de l'Any Internacional de la Química (2011)
Amb la Participació de
Claudi Mans, professor emèrit de la Universitat de Barcelona i divulgador científic
Pere Castells, responsable del departament de Recerca Gastronòmica i Científica de la Fundació Alicia,Alimentació i Ciència
Emili Piera, periodista i crític gastronòmic de la cartellera Turia.
Modera
Núria Cadenes, periodista d'El Temps.
A la cafeteria de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània
Dia: Dimecres 27 d'octubre 2010
Hora: 19h
Lloc: Cafeteria, Octubre Centre de Cultura Contemporània
C/Sant Ferran,12
46001 València.
Tel. (0034) 96 315 77 99
Càtedra de Divulgació de la Ciència Universitat de València
Gabinet de Política Científica
campus de Blasco Ibáñez
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel. 96-3395000
Fax 96-3395008
http://www.valencia.edu/cdciencia
Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario