viernes, 2 de diciembre de 2011

Acaba el cicle Jazz d'Arrels

CONCLOU EL CICLE DE JAZZ 2011 AL BOTÀNIC

El proper dissabte 17 de desembre, a les 19.30h, tenim al Jardí un l’últim concert del cicle  Jazz d’Arrels, organitzat en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz, i que enguany hem volgut dedicar a l’Any dels Boscos.  Àfrica i Jazz suposarà l’actuació de Root Africa i Combo Sedajazz. El grup de percussió africana originari de Ghana, es reuneix en aquesta ocasió al costat d'un combo de músics del col·lectiu Sedajazz per donar forma a aquest projecte de fusió de ritmes africans amb les harmonies i melodies del jazz.

Les entrades estaran a la venda a partir de demà a la taquilla del Jardí en el seu horari habitual (de 10 a 18h, de dilluns a diumenge). Qualsevol informació podeu cridar al 96 315 68 17.

******


CONCLUYE EL CICLO DE JAZZ 2011 EN EL BOTÁNICO

El próximo sábado 17 de  diciembre, a las 19.30h, tenemos en el Jardín un nuevo concierto del ciclo Jazz d’Arrels, organizado en colaboración con el colectivo de músicos Sedajazz, y que este año hemos querido dedicar al Año de los Bosques. África y Jazz supondrá la actuación de Root Africa y Combo Sedajazz. El grupo de percusión africana originario de Ghana, se reúne en esta ocasión al lado de un combo de músicos del colectivo Sedajazz para dar forma a este proyecto de fusión de ritmos africanos con las armonías y melodías del jazz.  

Las entradas estarán a la venta a partir de mañana en la taquilla del Jardín en su horario habitual (de 10 a 18h, de lunes a domingo).  Cualquier información podéis llamar al 96 315 68 17.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario