viernes, 16 de diciembre de 2011

Boscos Encapsulats, ampliada

Per a tots els qui encara no heu gaudit de l’impressionant muntatges de la mostra Boscos Encapsulats, d’Ana Donat, ara teniu l’oportunitat aquestos Nadals. L’exposició ha estat ampliada fins al 8 de gener.

A més, pel que fa a les visites gratuïtes, reservades per als últims diumenges de mes, com que aquest 25 de desembre el Jardí estarà tancat, s’han avançat a aquest diumenge 18 de desembre. Així, només abonant l’entrada al Botànic, es podreu afegir als grups guiats de les 11 i les 12h. I recordeu que el Jardí també tanca l’1 de gener.

 www.uv.es/jardibotanic

 

**

 

Para todos los que aún no habéis disfrutado del impresionante montaje de la muestra Bosques encapsulados, de Ana Donat, ahora tenéis la oportunidad estas Navidades. La exposición se ha ampliado hasta el 8 de enero.  

Además, en cuanto a las visitas gratuitas, reservadas para los últimos domingos de mes, como este 25 de diciembre el Jardín estará cerrado, se ha avanzado a este domingo 18 de diciembre. Así pues, simplemente abonando la entrada al Botánico, os podréis unir a los grupos guiados de las 11 y las 12h. Y recordad que el Jardín también cierra el 1 de enero.  

 www.uv.es/jardibotanic


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario