CURS MENJAR SA ÉS FÀCIL: ASPECTES TEÒRIC - PRÀCTICS SOBRE L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ
Oberta l'inscripció al CURS MENJAR SA ÉS FÀCIL: ASPECTES TEÒRIC - PRÀCTICS SOBRE L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ
Responsable del curs: José Miguel Soriano del Castell. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València
Professors del curs:
Patricia Bretó Barrera. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València.
Lydia Micó Pascual. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís-Universitat de València
Durada: 20 hores
Lloc de realització: Aulari II. Universitat de València.
Data d' impartició 20 al 27 de març de 2012
Horari 10h a 13.30h
Objectiu: Fomentar l'alimentació variada i equilibrada a través de l'educació per a la salut en l'àmbit de la dietètica i nutrició humana des del punt de vista científic.
Temari: -Dietes pintoresques.
-Llegendes urbanes de l'alimentació.
-Errors en l'alimentació i nutrició.
-Malalties cròniques actuals.
-Principis bàsics de nutrició.
-Alimentació saludable i activitat física.
-Etiquetatge nutricional. Taller pràctic.
-Consells dietètics pràctics.
-Receptes adaptades a situacions especials.
-Taller pràctic d'educació alimentària.
PREU : 30€
INSCRIPCIÓ
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel. 963395000
Fax. 963395008
http://www.uv.es/cdciencia
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario