martes, 14 de febrero de 2012

Curs menjar sa és fàcil: Aspectes teòric-practics sobre l'alimentació i la nutrició



CURS MENJAR SA ÉS FÀCIL: ASPECTES TEÒRIC - PRÀCTICS SOBRE L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ

Oberta l'inscripció al CURS MENJAR SA ÉS FÀCIL: ASPECTES TEÒRIC - PRÀCTICS SOBRE L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ

Responsable del curs: José Miguel Soriano del Castell. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València

Professors del curs:
Patricia Bretó Barrera. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís - Universitat de València.
Lydia Micó Pascual. Dietista-Nutricionista. Clínica Nutricional. Fundació Lluís Alcanyís-Universitat de València

Durada: 20 hores

Lloc de realització: Aulari II. Universitat de València.

Data d' impartició 20 al 27 de març de 2012

Horari 10h a 13.30h

Objectiu: Fomentar l'alimentació variada i equilibrada a través de l'educació per a la salut en l'àmbit de la dietètica i nutrició humana des del punt de vista científic.

Temari: -Dietes pintoresques.
-Llegendes urbanes de l'alimentació.
-Errors en l'alimentació i nutrició.
-Malalties cròniques actuals.
-Principis bàsics de nutrició.
-Alimentació saludable i activitat física.
-Etiquetatge nutricional. Taller pràctic.
-Consells dietètics pràctics.
-Receptes adaptades a situacions especials.
-Taller pràctic d'educació alimentària.

PREU : 30€

INSCRIPCIÓ

 

  

Càtedra de Divulgació de la Ciència

Universitat de València

Gabinet de Política Científica

C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta

46010 València

Tel. 963395000

Fax. 963395008

http://www.uv.es/cdciencia

 

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.  Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario