lunes, 18 de febrero de 2013

[ESCRIU-ME] Teatre, cinema, m=?utf-8?Q?=C3=BAsica_i_excursi_ons_en_valenci=C3=A0?=

 

Si no veieu bé el missatge seguiu aquest enllaç.

 

 

Teatre

 

 

Fent cua

A partir d'un text d'Israel Horovitz
 
Direcció Pep Ricart
Ajudant de direcció Porri Fernández
Amb Maria Almudéver, Cristina Fernández, Manolo Maestro, María Maroto
 
Companyia Chicharras

Del 14 de febrer al 3 de març

Consulteu els horaris

Teatre Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València.

Imagina't qualsevol joc.
Guanyar no és el més important… és l'únic important.
Només hi ha un lloc possible al joc, el primer lloc.
I per poder ser el primer, en qualsevol activitat, s'ha de pagar un preu.
El vols pagar?
FENT CUA, un espectacle sobre el joc de la vida.

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons d'entrada gratuïta al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus: Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V.

Cinema

 

 

Dimecres 20 de febrer, a les 19.30 h, Moneyball, de Bennet Miller, amb Brad Pitt.

Cinema en valencià al Musical de Benimaclet, carrer del Baró de San Petrillo, 14.

Entrada lliure

Capacitat limitada

La pel·lícula conta la història de Billy Beane (Brad Pitt) durant l'any 2001, director general dels Atlètics d'Oakland (beisbol), que es va fer famós per aconseguir grans èxits utilitzant el seu mètode "Moneyball", concepte que implica construir un equip competitiu amb recursos econòmics inferiors a la majoria dels equips en les grans lligues, i emprant mètodes estadístics per ordinador per organitzar els jugadors.

Organitza: el Musical de Benimaclet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística de la UV-EG

Més info en Cinema en valencià

Música

 

 

 

Ara va de bo, concert presentació

121 dB / Lesotho

Sant Gatxo / Llum

Dijous 28 de febrer, a les 22.00 h

Sala Matisse, carrer de Campoamor, núm. 60, València

Entrades 6€ preu general, 4€ amb carnet de la Universitat de València

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística de la UV-EG

Excursions

 

Russafa. L'eixample popular

23 de febrer de 2013

Itinerari: concentració a les 10.00 h a la Gran Via Germanies cantonada amb el carrer de Russafa. Visita a la placa commemorativa de la rendició de la ciutat islàmica a Jaume I, l'església de Sant Valer (patró del barri), el mercat, i tot un seguit de detalls i curiositats.

En acompanyarà Rafael Company, historiador de l'art.

 

València i els Borja. Un llinatge universal

23 de febrer de 2013

Itinerari: concentració a les 9.30 h a la plaça de Manises de València. Passejarem pel carrer dels Borja, l'església de Sant Nicolau, la porta dels Ferros, el museu i la capella de Sant Francesc de Borja de la Catedral, la façana del palau dels Borja i el Museu de Belles Arts de València.

En acompanyarà Enric Català.

Els estudiants i treballadors de la Universitat interessats podran recollir els bons de descompte, amb la presentació del carnet universitari, en qualsevol dels centres d'autoaprenentatge de llengües dels diversos campus: CAL de Burjassot, edifici de la biblioteca; CAL dels Tarongers, Aulari Nord; CAL de Blasco Ibáñez, Aulari V. El bo dóna dret a un descompte de 6€ sobre el preu d'una de les excursions o visites incloses en aquesta iniciativa. Les places són limitades, per la qual cosa els beneficiaris hauran de fer la reserva de la plaça telefonant, a partir de la data indicada per a cada activitat, a Fil-per-Randa: 96 125 53 78 i 662 30 20 85.

 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario