miércoles, 25 de marzo de 2015

Concurs 'Ode to Hubble' de videos curts organitzat per L'ESA i la NASA

Concurs 'Ode to Hubble' organitzat per L'ESA i la NASA

L'ESA i la NASA han organitzat el concurs 'Ode to Hubble', per a vídeos curts relacionats amb el llegat del Hubble, en el 25 aniversari del llançament del telescopi espacial. L'Observatori Astronòmic de la Universitat de València ha presentat el vídeo 'Hubble's Time Machine', que pot ser votat en Facebook fins a l'1 d'abril.
'Hubble's Time Machine'és un vídeo de tres minuts que explica el corriment cap al roig de la llum a causa de l'expansió de l'Univers. Açò té les seues conseqüències quan observem objectes llunyans de l'Univers, doncs els veiem tal com eren en el passat: els telescopis són màquines que ens permeten viatjar arrere en el temps. Aquest concepte és il·lustrat mostrant diversos objectes astronòmics, presentant de manera paral·lela una imatge astronòmica amb una escena terrestre corresponent a l'època en què l'objecte astronòmic va enviar la llum que hem captat ara amb el telescopi espacial 'Hubble'.
 
Més informació

L'enllaç per a veure'l i votar és:
http://woobox.com/s6ixoc/vote/for/6278869 
 
 
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario