jueves, 5 de marzo de 2015

Premis als Millors Projectes de Ciència Ciutadana

Premis als Millors Projectes de Ciència Ciutadana.


El setmanari El Temps, amb el suport de la Xarxa Vives d'Universitats i la Universitat Oberta de Catalunya, i amb la col·laboració de "Recerca en acció", el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Oficina de Ciència Ciutadana de Barcelona Lab, l'Ajuntament d'Alcoi i l'Ajuntament de Vila-Real, convoquen els I Premis als Millors Projectes de Ciència Ciutadana. Les propostes es poden presentar fins al 16 d'abril a traves del web www.eltemps.cat.

L'objectiu d'aquest premi és potenciar els projectes de recerca de ciència ciutadana de qualsevol grup format per membres de la comunitat universitària de les universitats membres de la Xarxa Vives, centres de recerca públics o privats i entitats o associacions de qualsevol tipus que fan servir el català com a llengua de referència. N'hi ha dues modalitats: a la millor idea de projecte, dotat amb 5.000€, que s'han de destinar al desenvolupament del projecte guardonat durant l'any 2015; i  al millor projecte en curs o ja enllestit, dotat amb 2.500€ per al grup que l'ha liderat.

Eines com els telèfons mòbils, les xarxes socials, la geolocalització i el mapeig permeten una participació massiva i còmoda dels ciutadans a l'hora de fer ciència, ja siga amb el seu esforç intel·lectual, amb coneixement o amb eines i recursos propis. Els ciutadans proporcionen dades o dispositius experimentals que es fan servir en les investigacions, i aquesta contribució científica, a més de ser una gran experiència, pot tenir finalment un important impacte social o mediambiental.

Més informació i bases del concurs en www.eltemps.cat
 

Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb


Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario