lunes, 23 de marzo de 2015

La Universitat organitza el cicle de conferències 'Primavera 2015' dins del programa UniSocietat

El cicle de conferències 'Primavera 2015' ha estat organitzat pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i els ajuntaments de Cullera, l'Eliana, Gandia, Massamagrell, Ontinyent i Quart de Poblet, amb la col·laboració de Caixa Popular i Caixa Ontinyent. La seua finalitat és complementar els cursos acadèmics d''UniSocietat', que aglutinen ja els mil estudiants matriculats.

Les conferències, no obstant això, s'ofereixen al públic en general i de forma gratuïta. Els col·loquis abordaran temes de diverses disciplines i temàtiques (Economia, Patrimoni Cultural, Salut, Psicologia, Medi ambient, Història, etcètera) i seran impartits per 21 docents de la Universitat de València.

Les ponències tindran lloc a les seus de Massamagrell, Quart de Poblet, l'Eliana, Gandia, Ontinyent i Cullera, entre els mesos de març i juny. Es tracta d'una activitat complementària del programa Universitat i Societat ('UniSocietat') que persegueix acostar la Universitat a la societat, transferir coneixement a la ciutadania i contribuir a la implantació de la institució acadèmica al territori valencià.
més informació:
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario