miércoles, 21 de diciembre de 2011

Invitació a la presentació del portal conec.es

Us adjuntem la invitació a la presentació del portal conec.es

****************************************************************************
Benvolguda amiga,
Benvolgut amic,

Volem presentar-te conec.es (
http://www.conec.es), un portal web adreçat tant a la societat en general com a l'àmbit científic, i de manera especial a estudiants dels diversos nivells educatius, a fi d'incentivar en ells i elles el seu interès per la investigació i promoure el seu desig de dedicar-se a la ciència.
Aquest portal web naix fruit d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València-Estudi General (UVEG) pel qual es promou la realització d'accions de divulgació i comunicació social de la ciència i del coneixement amb la finalitat de difondre els descobriments científics i els resultats de la investigació.
Un grup entusiasta de col·laboradors amb gran experiència en la divulgació científica participa en la construcció dia a dia d'aquest portal. A més, hi està disponible un resum de les notícies més importants o cridaneres en forma de videobloc.
Pensem que aquest portal pot ser una eina útil per a les tasques dels docents que treballen en diferents àmbits de l'ensenyament a la Comunitat Valenciana. Per exemple, permet fer arribar a les aules notícies actuals sobre qüestions de ciència en un format atractiu i de fàcil comprensió i  posa de manifest  que alguns dels nous descobriments es duen a terme en centres d'investigació que estan molt prop d'ells, a la Comunitat Valenciana. A més, el portal disposa d'una secció de recursos didàctics, així com una agenda en la qual s'incorporen les activitats de comunicació social de la ciència més rellevants a la Comunitat Valenciana.
Demà dijous 22 de desembre es durà a terme la presentació pública d'aquest portal al rectorat de la Universitat de València, Sala de Juntes (nivell 3), a les 13:30 h, amb l'assistència del Director General d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Generalitat Valenciana, José Miguel Saval, el Vicerector d'Investigació i Política Científica de la UV, Pedro Carrasco, i el Director del Museu de les Ciències "Príncipe Felipe", Manuel Toharia.
 
Us convidem a participar-hi.
Salutacions cordials,

Vicent Martínez
 
 

Coordinador de conec.es


****************************************************************************
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta
46010 València
Tel. 963395000
Fax. 963395008
http://www.uv.es/cdciencia

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario