lunes, 16 de enero de 2012

Lliurament III Premi Llegir Sense Fronteres

Les estudiants Laura Serna Torres, de l'IES Sixto Marco d'Elx, i Anna Sirerol Talens, de l'IES Jaume II El Just de Tavernes de la Valldigna, han estat les guanyadores de la tercera edició dels Premis Llegir Sense Fronteres, convocats per la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, en col·laboració amb la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i els diaris Levante-EMV i Información, a més del suport de l'Obra Social de la CAM i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

Serna ha obtingut el guardó en la modalitat  d'Educació Secundària Obligatòria amb un treball sobre el llibre El cervell polièdric de Xavier Duran i Sirerol s'ha imposat en la categoria de Batxillerat amb la reflexió sobre l'obra de Ramon Gomis La fi de la diabetis? Els premis consisteixen en un ordinador portàtil i una col·lecció de llibres publicats per la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

Els III Premis Llegir sense Fronteres -l'objectiu dels quals és estimular l'hàbit de lectura, la investigació i la creativitat dels estudiants d'ensenyament de secundària i batxiller- es lliuraran el pròxim dijous 19 de gener, a les 19.30 hores, al Club Diario Levante, amb la presència del vicerector d'Investigació i Política Científica de la Universitat de València, Pedro Carrasco, i la col·laboració del director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, Josep Antoni Fluixà.

Aquest acte també servirà per a inaugurar l'Any Internacional de l'Energia Sostenible per a Tots, amb la conferència 'L'energia del futur' a càrrec del professor i investigador de l'Institut de Ciència dels Materials del Parc Científic de la Universitat de València Fernando Sapiña, que, a més, dirigeix la col·lecció Sense Fronteres, editada per la Càtedra de Divulgació de la Ciència, Publicacions de la Universitat de València i Bromera.

Més informació: www.uv.es/cdciencia

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta
46010 València
Tel. 963395000
Fax. 963395008
http://www.uv.es/cdciencia
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es


No hay comentarios:

Publicar un comentario