miércoles, 28 de marzo de 2012

INFOTRI: PREMIS EMPRENDEDORS-FUNDACIÓ EVERIS

 

 

COMUNICACIÓ: CONVOCATÒRIA PREMI

 

XI Edició dels PREMIS EMPRENEDORS

FUNDACIÓ EVERIS

 

 

 

Us comuniquen que la Fundació everis ha convocat la XI edició dels Premis Emprenedors 2012.


La fundació  convoca aquest premi per impulsar l'aparició de nous emprenedors avalats o descoberts per acadèmics de reconegut prestigi i que facilite el finançament de projectes empresarials amb clars objectius d'innovació, viabilitat i benefici per a la societat.

 
La proposta a presentar per l'emprenedor contindrà un pla d'empresa que haurà de desenvolupar amb detall i abast suficient per justificar la seua viabilitat i permetre el seu posterior seguiment.


La fundació premiarà els guanyadors amb una dotació econòmica de 60.000 euros, per al desenvolupament i llançament de l'empresa. Així mateix, es podrà concedir un accèssit als projectes que hagen quedat finalistes, dedicant a aquesta finalitat la quantitat de 40.000 euros.


Els candidats podran presentar la seua proposta de manera online, a través de la pàgina web de la fundació, fins a les 19:00 hores del dia 1 de juny de 2012.

 

Aquesta iniciativa es un bon eixample de suport per part dels agents socioeconòmic, a la transferència del coneixement des del mon acadèmic cap al entorn empresarial.

La Fundació everis va nàixer al 2001 a Espanya per cooperar amb la societat, primordialment a través de les institucions universitàries, desenvolupant el capital humà i difonent el coneixement sobre tecnologies de la informació i les seues aplicacions per a l'empresa.

 

Descarregar bases

 

Per a qualsevol consulta o dubte sobre les bases podeu contactar a través del següent correu electrònic: fundacion@everis.com


Mes
informació:

http://fundacion.everis.com/es-Es/premios/emprendedores/empreendedores/Paginas/emprendedores.aspx

 

 

________________________________________________

BUTLLETÍ D'ALERTA SOBRE CONVOCATÒRIES i ESDEVENIMENTS D'R+D+I es un producte d'informació editat per l'OTRI de la Universitat de València, a fi de facilitar la participació dels grups d'investigació en les convocatòries públiques de R+D+I així com per a  difondre esdeveniments d'interès per als grups d'investigació de la UVEG (Subscripció a les llistes de distribució d'informació otri).

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario