martes, 19 de enero de 2010

dem=?ISO-8859-1?Q?=E0_de_vesprada_al_Jard=ED...?=

El Jardí Botànic vos convida, aquest dimecres 20 de gener, a les 19h, a la inauguració a la Sala d’Exposicions de la mostra de les 30 obres seleccionades a la segona edició del concurs de fotografia que organitza la Falla Borrull – Dr. Peset Cervera i la Fundació Divina Pastora titulat Exposició de fotografia SOStenible NouBotànic. Les fotografies estaran a la venda i els beneficis que s’obtinguen aniran destinats a PayaSOSpital i a Aixec, fundació per a l'atenció a les persones amb paràlisi cerebral.

 

La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions del Jardí Botànic fins el 28 de febrer, de 10 a 14h i de 16 a 18h. L’entrada és gratuïta i dilluns està tancat.

 

A més, també demà, a les 19 h a l’Auditori Joan Plaça, es tanca el cicle de Les Conferències del Botànic 2009, amb la xerrada de Jan Rammeloo, director del Jardí Botànic Nacional de Bèlgica, La importància dels fongs per als humans. L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat, i hi haurà traducció simultània de l’anglès.

 

**

 

El Jardí Botànic os invita, este miércoles 20 de enero, a las 19h, a la inauguración en la Sala de Exposiciones de la muestra de las 30 obras seleccionadas en la segunda edición del concurso de fotografía que organiza la Falla Borrull – Dr. Peset Cervera y la Fundación Divina Pastora titulado Exposició de fotografia SOStenible NouBotànic. Las fotografías estarán a la venta y los beneficios que se obtengan irán destinados a PayaSOSpital y a Aixec, fundación para la atención a las personas con parálisis cerebral.  

 

La muestra se podrá visitar en la Sala de Exposiciones del Jardí Botànic hasta el 28 de febrero, de 10 a 14h y de 16 a 18h. La entrada es gratuita y los lunes está cerrado.

 

Además, también mañana, a las 19h en el  Auditori Joan Plaça, se cierra el ciclo de Les Conferències del Botànic 2009, con la charla de Jan Rammeloo, director del Jardín Botánico Nacional de Bélgica, La importancia de los hongos para los humanos. La entrada es gratuita y el aforo limitado, y habrá traducción simultánea del inglés.  

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario