martes, 19 de enero de 2010

cursos ecol=?ISO-8859-1?Q?=F2gics_al_Bot=E0nic?=

Dilluns que ve, 25 de gener, s’obri la matrícula per a dos nous cursos que la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació organitza al Jardí Botànic:

 

-         Introducció a l’agricultura ecològica. Del 15 al 19 de febrer.

 

-         Horticultura ecològica. Del 8 al 12 de març. Requisit: haver realitzat prèviament alguna de les anteriors edicions del curs d’Introducció a l’agricultura ecològica.

 

Ambdós cursos són de 19 a 21.30h a la Sala Cavanilles del Jardí Botànic. La matrícula és gratuïta i es rebrà al final un certificat d’assistència i aprofitament. Trobareu el programa a la web del Botànic www.uv.es/jardibotanic

 

Per apuntar-vos, a partir del dia 25, només cal que empleneu el formulari d’inscripció al curs que trobareu a la web del Jardí, o envieu un mail amb el vostre nom i DNI a cicbotanic@uv.es  o crideu al 96 315 68 06 de 10 a 13h.

 

**

 

El lunes que viene, 25 de enero, se abre la matrícula para dos nuevos cursos que la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació organiza en el Jardí Botànic:

 

-         Introducción a la agricultura ecológica. Del 15 al 19 de febrero.

 

-         Horticultura ecológica. Del 8 al 12 de marzo. Requisito: haber realizado previamente alguna de las anteriores ediciones del curso de Introducción a la agricultura ecológica.

 

Los dos cursos son de 19 a 21.30h en la Sala Cavanilles del Jardí Botànic. La matrícula es gratuita y se entregará al final un certificado de asistencia y aprovechamiento. Encontraréis el programa en la web del Botánico www.uv.es/jardibotanic

 

Para apuntaros, a partir del día 25, solo hace falta que rellenéis el formulario de inscripción al curso que encontraréis en la web del Jardín, enviéis un mail con vuestro nombre y DNI a cicbotanic@uv.es  o llaméis al 96 315 68 06 de 10 a 13h.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario