miércoles, 13 de enero de 2010

Activitats

ACTIVITATS

 

Taller de botànica recreativa, organitzat pel Gabinet de Didàctica, per saber com utilitzar les plantes d’una manera sobretot pràctica. Al llarg de les classes es parlarà de cosmètica natural, sabó i herbes amb propietats per netejar y llavar.

El taller està previst per al 1, 2, 8 i 9 de febrer de 16 a 19h. Informació i matricula al 96 315 68 18 i gab.didactica@uv.es

Aprèn anglès al Botànic, novament aquest diumenge 17 de gener a les 11.30h, on els més menuts escoltaran contes sobre natura i medi ambient per a que adopten una segona llengua. L’activitat és lliure i està recomanada per als nens de fins 9 anys. Consulteu les noves dates de l’any a la nostra web.

Conferència sobre orquídies. Avui, a les 19h, una nova xerrada aquesta vegada organitzada per l’OVAL (l’Associació d’Orquidiòfils Valencians). Rubén Velázquez, biòleg especialista en orquídies i vocal del Grup d’Estudi i Conservació d’Orquídies, GECOR, parlarà sobre les Adaptacions morfològiques de les orquídies a distints hàbitats. Auditori Joan Plaça (c/Beat Gaspar Bono s/n), entrada lliure, aforament limitat.

Tota l’agenda d’activitats del Botànic la trobareu a www.uv.es/jardibotanic

 

**

Taller de botánica recreativa, organizado por el Gabinete de Didáctica del Jardí Botànic, para saber cómo utilizar las plantas de una forma sobre todo práctica. A lo largo de las clases se hablará de cosmética natural, jabón, y hierbas con propiedades para limpiar y lavar.

El taller está previsto para el 1, 2, 8 y 9 de febrero de 16 a 19h. Información y matrícula al 96 315 68 18 y gab.didactica@uv.es

Aprèn anglès al Botànic, nuevamente este domingo 17 de enero a las 11.30h,  donde los más pequeños escucharán cuentos relacionados con la naturaleza y el medio ambiente para que adopten una segunda lengua. La actividad es libre y está recomendada para niños de hasta 9 años. Consutlad las nuevas fechas del año en nuestra web.

Conferencia sobre orquídeas. Hoy, a las 19h, una nueva charla esta vez organizada por la OVAL (Asociación de Orquidiófilos Valencianos). Rubén Velázquez, biólogo especialista en orquídeas y vocal del Grupo de Estudio y Conservación de Orquídeas, GECOR, hablará sobre las Adaptaciones morfológicas de las orquídeas a diferentes hábitat. Auditorio Joan Plaça (c/Beat Gaspar Bono s/n), entrada libre y aforo limitado.

Toda la agenda de actividades del Botànic la encontraréis en www.uv.es/jardibotanic

 

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario