jueves, 13 de octubre de 2011

Bot=?ISO-8859-1?Q?=E0nic,?= horticultura i arbres monume ntals


Obrim al Botànic la matrícula d'Horticultura ecològica, un curs de caràcter gratuït organitzat per Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació que tindrà lloc al Jardí del 7 al 11 de novembre. Coneix més de prop aquesta alternativa a l'agricultura convencional que aposta per la producció sostenible i l'equilibri amb l'entorn, i que cada vegada és més demandada pels consumidors.

A més, si vos interessen els arbres monumentals també trobareu oberta la matrícula a l'excursió Bosc continental. Savines mil·lenàries de Javalambre prevista per al 29 d'octubre i la del curs Conèixer els arbres del nostre paisatge que començarà el pròxim 22 d'octubre. Una bona oportunitat per descobrir aquests gegants del nostre patrimoni natural i commemorar l'Any Internacional dels Boscos.

Més informació a www.uv.es/jardibotanic


**

Abrimos en el Botánico la matrícula de Horticultura ecológica, un curso de carácter gratuito organizado por Consellería de Agricultura, Pesca y Alimentación que tendrá lugar en el Jardín del 7 al 11 de noviembre. Conoce más de cerca esta alternativa a la agricultura convencional que apuesta por la producción sostenible y el equilibrio con el entorno, y que cada vez es más demandada por los consumidores.

Además, si os interesan los árboles monumentales también encontraréis abierta la matrícula a la excursión Bosque continental. Sabinas milenarias de Javalambre prevista para el 29 de octubre y la del curso Conocer los árboles de nuestro paisaje que empezará el próximo 22 de octubre. Una buena oportunidad para descubrir estos gigantes de nuestro patrimonio natural y conmemorar el Año Internacional de los Bosques.

Más información en www.uv.es/jardibotanic


No hay comentarios:

Publicar un comentario