lunes, 23 de abril de 2012

[acip] MAS INGENIEROS

 

VI JORNADA D'OCUPACIÓ DE L'UJI

Vols tenir l'oportunitat de deixar el teu currículum en MAS INGENIEROS?

El pròxim 27 d'abril es celebrarà OCUPARTY, on l'empresa MAS INGENIEROS realitzarà una presentació corporativa de la seva entitat. Aquesta tindrà lloc en l'Aula magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals  (TD0301CC), de 13:00 a 13:30.

Informació sobre MAS INGENIEROS

Descripció de l'empresa: Mas Ingenieros és una companyia especialitzada en oferir serveis i solucions globals en hibridació de sistemes aplicats a la indústria, aeroespai i defensa, els edificis o les infraestructures.

Recolzats en una potent xarxa de partners tecnològics, les nostres àrees de coneixement van des dels sistemes de control i automatització, sistemes de dosificació i pesatge continus, NIR, Smartgrid, M2M, Energy Harvesting, Sistemes de Seguretat, Control d'accessos o programació avançada de tablets i smartphones, aplicant el concepte de Smart Integration.

Innovem en Valor utilitzant les millors tècniques disponibles integrades de manera     intel·ligent, per tal d'oferir solucions Eficients, Robustes i Sostenibles.
Gestió d'Operacions

Gestió d'Infraestructures

Gestió d'Energia.

Polítiques de selecció: Basem la selecció en l'adequació de cada perfil al lloc de treball, valorant expedient acadèmic, experiència professional, valors personals com la proactivitat, col·laboració.

Desenvolupament professional en l'empresa:  Som un grup multidisciplinari amb alt grau d'autonomia. La nostra estructura de treball és totalment matricial per projectes. Cada enginyer assumeix les seves funcions en cada projecte, tractant d'aconseguir el compliment dels objectius.

Perfil de les titulacions a les quals va dirigida la presentació/ Titulacions que s'han de contractar en el futur: : Enginyeria Industrial, Llicenciats Informàtica, Enginyeria de Telecomunicacions.

APUNTA'T


No hay comentarios:

Publicar un comentario