martes, 29 de octubre de 2013

INFOTRI: CONVOCATÒRIA VALORITZA I TRANSFEREIX-2013. FAQS -PREGUNTES FREQÜENTS


 

 

 

 

CONVOCATÒRIA VALORITZA I TRANSFEREIX 2013

PREGUNTES FREQÜENTS I RECOMANACIONS

 

 

 

En relació amb la convocatòria per al desenvolupament de projectes de prova de concepte "Valoritza i Transfereix 2013" publicada pel Vicerectorat d' Investigació i Política Científica, que té com a data límit per a la presentació de sol·licituds el proper dia 25/11/2013, us comuniquem que des de l'OTRI hem preparat un breu document amb resposta a les Preguntes més Freqüents (FAQ) sobre la convocatòria (Descarregar Document), per tal d'afavorir la vostra participació i facilitar suport i assessorament en la preparació de les propostes.

 

Així mateix, us fem les següents recomanacions:

 

1-     Que reviseu la convocatòria i les FAQ detingudament, amb la finalitat de poder valorar si la vostra proposta de projecte s'ajusta o no al perfil de la convocatòria.

 

Prèviament a la presentació de qualsevol projecte, us recomanem que us poseu en contacte amb l'OTRI, sent també aconsellable que ens remeteu un breu resum de la vostra proposta per correu electrònic. Ja que el termini de la convocatòria finalitza el proper 25 de novembre, cal que ens envieu el resum abans del 6 de novembre.

 

El resum ha de contenir l'objectiu que es pretén obtenir com a resultat del projecte de prova de concepte i el resultat d'investigació de partida sobre el qual es fonamenta la proposta del projecte, així com l'escenari on ha sigut generat dit resultat d'investigació, com per exemple:

 

a)     En el marc d'un projecte propi del vostre grup amb finançament públic.

b)    En el marc d'un projecte col·laboratiu amb altres entitats i amb finançament públic.

c)     En el marc d'un contracte amb empreses o altres entitats, mitjançant finançament privat.

 

2-     Que en el cas que el projecte es base en resultats en cotitularitat amb una altra entitat, contacteu amb l'OTRI immediatament per a regular l'acord entre les parts

 

Des de l'OTRI assignarem un tècnic per a que us oriente i us ajude en la preparació de la sol·licitud, en especial en els apartats relatius al potencial de mercat i de transferència, i si escau, per a regular la participació en la cotitularitat dels resultats.

 

Us animem a que ens feu arribar les vostres propostes. Per a qualsevol qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb l'OTRI:

 

 

Telèfon OTRI: 64044

Correu OTRI: otri@uv.es

 

 

 

______________________________________________

BUTLLETÍ DE NOTICIES  d'R+D+I és un producte d'informació editat per l'OTRI de la Universitat de València, a fi de facilitar la participació dels grups d'investigació en les convocatòries públiques d' R+D+I així com per a  difondre esdeveniments d'interès per als grups d'investigació de la UVEG (Subscripció a les llistes de distribució d'informació otri).

 




No hay comentarios:

Publicar un comentario