sábado, 7 de mayo de 2016

Encetem 'Jazz Geogràfic' el cicle de jazz 2016 del Botànic!


 
   
cabecera
   

JAZZ BOL GEOGRAFIC   
   

  21    Maig 

MÚSICA: JAZZ GEOGRÀFIC

Aquest 21 de maig encentem l'esperat cicle de Jazz amb l'actuació de Carlos Llidó Quintet. Sedajazz ens torna a proposar una agenda plena de bona música, entre la 

 

 que tindrem també a Kontxi Lorente trio, Miquel Asensio Quartet, Key & Board Quintet, Joan Benavent trio i BarretJazz Ensemble. Marca't ja els dies a l'agenda!

  + saber més
     

INSPIRATS BOL    
   

 28 Maig 4 Jun

JORNADES: (INS)PIRAT'S PEL BOTÀNIC

El Botànic organitza un concurs de pintura i narrativa ràpides a l'aire lliure. Porta el teu llenç i cavallet, o les teues ganes d'escriure, i passa el dia al Jardí inspirant-te, creant i 

 

optant a un dels premis. A més, les jornades es complementen amb un taller de dibuix infantil i un curs per a adults. I tu, estàs (ins)pirat pel Botànic?

  + saber més
       

2
       ORIENTACION PEK WEB
   

   10      Maig 

JORNADA TÈCNICA: PATRIMONI ARBORI

Es compleixen 10 anys de la

        

28-29 Maig

CURS: ORIENTACIÓ AL MEDI NATURAL

Eixir al camp és anar a gaudir 

 

Llei de Patrimoni Arbori Monumental de la Comunitat Valenciana i per això us convidem a aquesta joranda on es parlarà de publicacions, gestió, datació, treballs tècnics, cultiu, conservació i molt més, a més de visitar l'arbrat monumental del Jardí Botànic.

  però s'hi ha d'anar sent responsable. Estar segurs de que sabrem orientar-nos passe el que passe és un bon punt al nostre favor. Teoria i pràctica sobre interpretar i llegir els mapes, usar la brúixola, i valdre'ns davant el clima advers.
  + saber més
  + saber més
     

ESENCIAS PEK WEB
      

ROSAS WEB PEK
   

 7-22 Maig

CURS: LES ESSÈNCIES FLORALS AL JARDÍ BOTÀNIC

        

14-15 Maig

CURS: EL MÓN DE LES ROSES

Sens dubte maig és mes

 

Les flors saturen els nostres sentits de colors i d'aroma, però la seua utilitat pot anar molt més enllà. Coneixes les propietats i aplicacions de les seues essències? A més, el propi Jardí farà de farmaciola i repassarem la seua flora.

  de flors. Gràcies a aquest curs pràctic sabrem més de la història de les roses, del seu gran nombre de varietats, de com fer per tenir-les sanes i boniques, i també de cultivar-les. A més ens portarem una rosa Damascena a casa. Organitzen els Vivers Francisco Ferrer.
  + saber més
  + saber més

 

 

   

MCENROE WEB PEK
      

YOGA-BOL-CABEZA
   

    13     Maig

MÚSICA: MC ENROE EN CONCERT

La segona entrega de Sons al

        

    8     Maig

ACTIVITAT: IOGA PER A MENUTS 

Nova sessió de ioga infantil

 

Botànic ens porta a Mc Enroe, amb el seu últim treball que no podria portar millor títol per gaudir-lo al Jardí: Rugen las Flores. Les seues cançons són de llum, electricitat i també malenconia i solitud, vine a comprovar-ho!

 

gaudint del bon temps i del Jardí. Aprofita per visitar el Botànic el cap de setmana mentre els teus menuts fan exercici, juguen i viuen una mica més de prop la natura tot i estar a la ciutat.

  + saber més
  + saber més

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario