viernes, 20 de mayo de 2016

Practica la natura al Botànic!



 
   
cabecera
   

INSPIRATS BOL    
   

 28 Maig 4 Jun

JORNADES: (INS)PIRAT'S PEL BOTÀNIC

El Botànic organitza un concurs de pintura i narrativa ràpides a l'aire lliure. Porta el teu llenç i cavallet, o les teues ganes d'escriure, i passa el dia al Jardí inspirant-te, creant i 

 

optant a un dels premis. A més, les jornades es complementen amb un taller de dibuix infantil i un curs per a adults. I tu, estàs (ins)pirat pel Botànic?

  + saber més
       

exc 2 pek
       ADULTOS CURSO
   

   4      Jun 

EXCURSIÓ: ELS ULLALS DE L'ALBUFERA I LA MUNTANYETA DELS SANTS

        

   3-4   Jun

CURS: TALLER DE DIBUIX PER A ADULTS

Inspiració al Jardí és el títol del

 

De ruta amb el Botànic, el cicle d'eixides que acabem d'encetar, ens porta l'Albufera de dia en un recorregut vorejant sèquies i camps d'arròs. Els guies ens descobriran els camins de l'aigua, el seu aprofitament i el paisatge que crea tot plegat.

  curs en el que es desenvoluparan diferents tècniques aplicades a una visió artística del Botànic. Grafit, tinta xinesa, aquarel·la, barres, tot per fer de cada dibuix una experiència personal i única. Un taller emmarcat a les jornades (Ins)Pirats pel Botànic.
  + saber més
  + saber més
     

nit irlandesa pek
      

Paisajes Comestibles PEK
   

     4       Jun

MÚSICA: NIT IRLANDESA

Torna A la lluna del Botànic amb propostes musicals i de teatre

        

  2-10   Jun

JORNADES TÈCNIQUES: PAISATGES COMESTIBLES 

 

per gaudir de l'ambient nocturn i estiuenc del Jardí. Fil per Randa ens porta melodies cèltiques combinades amb sons actuals, poesia i lírica moderna. Activitat amb sopar inclòs que tindrà lloc a l'Umbracle del Jardí Botànic.

  Arquitectes pel paisatge organitza la tercera edició de "Pensat i verd", dedicat enguany als paisatges que generen els nostres aliments. Per aprofundir en els horts urbans de Benimaclet, l'Albufera, o les salines i els horts de regadiu, entre molts altres.
  + saber més
  + saber més
     

PEK JORNADA PUERTAS
      

ESPORES BOL
   

     22       Maig

JORNADA  DE PORTES OBERTES AL JARDÍ

Aquest diumenge celebrem el

        

Maig

AQUESTA SETMANA A ESPORES...

Aprèn amb un nou vídeo de les

 

dia de la diversitat biològica, que en 2016 porta com a lema la seua incorporació, recolzant a la gent i als seus medis de subsistència. Descobreix a la nostra web quins són els altres dies que celebrem obrint les portes a tots els que vulguen visitar-nos.

  nostres jardineres Carmen y Ana, com plantar les albergínies i tomaques al teu hort aquest mes de maig. També et contem els nous avanços en codis QR dedicats a les plantes, i els 10 anys de la llei de patrimoni arbori monumental de la Comunitat Valenciana.
  + saber més
  + saber més

 

 

   

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario