viernes, 23 de abril de 2010

Fira Experimenta

El proper diumenge dia 25 d'abril es celebra en el Jardí Botànic el V Concurs "Experimenta" de Física i Tecnologia organitzat per la Facultat de Física.
Es tracta d'una fira en la qual grans i menuts podran observar i entendre fenòmens sorprenents explicats pels 200 alumnes de secundària que participen amb 60 projectes diferents.

La fira, que començarà a les 10 del matí, està oberta a tot tipus de públic i consisteix en una exposició de projectes construïts per estudiants d'ESO, Batxillerat i cicles formatius en diversos espais del Jardí.

Els visitants, a més de gaudir del marc que ofereix el Jardí Botànic de la Universitat de València, podran conéixer els treballs experimentals dels estudiants i formular totes aquelles preguntes que desitgen per comprendre el seu funcionament, a més de votar als participants i projectes preferits. Simultàniament, en el taller "Fisicalandia", els més menuts podran construir i entendre demostracions senzilles de física. 

A les 13:30 hores, els participants i el públic es traslladaran a l'Auditori "Joan Plaça" del Jardí Botànic on tindrà lloc un breu entreteniment científic i el lliurament dels premis del concurs.

Tota la informació sobre la Fira i el Concurs es troba en la pàgina web principal de la Facultat de Física: http://www.uv.es/fisica 

Dia: 25/04/2010
Hora: a partir de les  10h. 
Lloc:  Jardí Botànic de la Universitat de València

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
campus de Blasco Ibáñez
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel. 96-3395000
Fax 96-3395008
http://www.valencia.edu/cdciencia


Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario